Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu noroc la bani in luna mai

Afla daca zodia ta se numara printre cele cu noroc la bani in luna mai!

Astrologii considera ca nimeni nu ar trebui sa se dea batut daca trece printr-o pasa mai proasta, deoarece fiecare zodie are urcusuri si coborasuri. Toate zodiile au potential de a fi norocoase intrucat planetele sunt in permanenta miscare. In acest an cele mai norocoase zodii in plan financiar sunt:

zodii cu noroc la bani in luna mai
Foto: Tunedln by Westend61, Shutterstock

Horoscop Mai 2016: 5 zodii cu noroc la bani

1. Varsator: cel mai banos semn al zodiacului

In luna mai, cel mai banos semn al zodiacului va fi Varsatorul. Banii vor veni in urma faptului ca cei nascuti in aceasta perioada nu vor putea refuza pe nimeni care va avea nevoie de ajutor. Varsatorii vor castiga dintr-o mostenire, un proces, afaceri imobiliare sau imprumuturi bancare. De asemenea, pentru a-si spori veniturile ei vor trebui sa se gandeasca cum sa gasesca un echilibru intre viata personala si cea profesionala, pentru ca cei din jur sa isi arate si ei sprijinul.

Citește și:

2. Capricorn: oportunitati extraordinare de a castiga bani

Cand vine vorba de bani, nativii acestei zodii de pamant vor fi printre cei mai privilegiati in urmatoarea luna. Vor avea numai de castigat de pe urma capacitatii lor de a profita de orice oportunitate de a invata mereu ceva nou si a convinge pe oricine ca ideile lor sunt cele mai potrivite. Evenimente neasteptate vor avea loc datorita tranzitului lui Uranus prin casa banilor. Astfel poate aparea o marire de salariu ce le va suplimenta fondurile de economii.

3. Taur: o perioada prielnica pentru schimbari ce le vor aduce mai multi bani

Cei nascuti in zodia Taur se pare ca au intrat deja intr-o perioada de bun augur si asta datorita faptului ca in mod foarte inteligent si-au pus la punct tacticile de cucerire, ceea ce ii va face in continuare sa aiba parte numai de oportunitati financiare. Acest lucru se va intampla in mod special in jurul datii lor de nastere, cand vor primi toata atentia cuvenita. Ei pot inca sa mizeze pe numerele lor norocoase 1 si 9, in zilele de vineri, numere ce este posibil sa le aduca mari castiguri. Iar daca se vor gandi inainte sa actioneze este posibil sa castige chiar mai multi bani, mai ales in ultima saptamana din mai, cand Jupiter si Saturn le vor trece pragul. In momentul acela ar fi bine sa profite de orice oportunitate de a se afirma, deoarece va fi o perioada prielnica pentru a face noi schimbari ce le vor suplimenta veniturile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc