Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu noroc la bani in luna mai

Afla daca zodia ta se numara printre cele cu noroc la bani in luna mai!

4. Gemeni: situatia financiara va fi din ce in ce mai favorabila

Pentru Gemeni situatia financiara va continua sa fie una favorabila daca vor intreprinde demersuri in acest sens. Ei vor vrea sa castige mult si repede, dar cel mai bine ar fi sa se tempereze si sa gandeasca pe termen lung pentru ca nu vor lipsi castigurile suplimentare, chiar daca unele vor veni cu intarziere. Ar trebui sa fie totusi pregatiti in perioada ce urmeaza pentru perioade mai bune si perioade mai proaste si sa tine bine de acele rezerve de bani din dulap, fiindca incercarile lor de a-i impresiona pe cei cu care lucreaza nu vor da intotdeuna roade.

5. Fecioara: pozitia in care se afla le va aduce oportunitati financiare mari

Jupiter, planeta norocului, va face ca Fecioara sa intre intr-un nou ciclu de 7 ani norocosi ai vietii. In plus, Pluto va creste sansele de castig prin comision. Pentru nativii acestei zodii cea mai mare oportunitate va fi aceea de a lucra intr-o multinationala, pozitie care la va aduce mai multe beneficii. De asemenea, orice activitate care implica predarea sau sustinerea un discurs public va fi benefica, precum si calatoriile in interes de serviciu sau procesele juridice in care este posibil sa se implice. Iar pentru cei ce au abilitati in web design, programare sau chiar relatii publice lucrurile vor merge chiar mai bine. Cu toate acestea, Fecioarele norocoase ar trebui sa tina secrete anumite castiguri, deoarece odata cu banii vor aparea si persoanele cu intentii malitioase.

Foto prima pagina: gualtiero boffi, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc