Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Descopera ce ti-au rezervat astrele pentru luna iunie 2016!

Luna iunie 2016 este caracterizata de instabilitate. Aceasta va aduce transformari si in acelasi timp va repune lucrurile pe fagasul normal. Un eveniment notabil este acela ca Marte revine pe cursul sau normal dupa doua luni de retrograd, ceea ce inseamna ca barierele vor disparea, drumurile vor fi mai clare si actiunile mai coerente si cu sanse mai mari de succes.

Horoscop luna iunie 2016 pentru fiecare zodie

horoscop iunie 2016 Foto: conrado, Shutterstock

Horoscop iunie Berbec: o luna potrivita pentru a incepe proiecte noi

Luna iunie este una foarte potrivita sa incepeti proiecte noi, mai ales daca presupun creativitate, sport sau sunt proiecte sociale. Abilitatile de lider motivator vor iesi astfel in evidenta. Pe deasupra, daca va implicati in astfel de proiecte filantropice veti demonstra cata demnitate aveti si veti avea parte numai de aprecieri. Iar pe de alta parte proiectele de promovare a propriei imagini se vor intoarce impotriva voastra. Cu cat veti fi mai dedicate activitatilor in care va implicati cu atat mai mult succes veti avea. De asemenea orice activitate de predare sau care implica copii va va rasplati mai mult decat baneste si va va umple sufletul de bucurie. In acest demeers este foarte important sa lucrati cu oameni care va impartasesc valorile spirituale si sa nu urmariti doar foloasele materiale ci rezultatele pe termen lung.

Citește și:

Horoscop iunie Taur: o perioada ideala pentru a hotari ce lucruri sunt cu adevarat importante

In aceasta luna veti avea un puseu de energie si va veti face prieteni in toate mediile cu care intrati in contact. Veti avea acces usor la informatiile de care aveti nevoie pentru a va hotari ce lucruri sunt prioritare in viata voastra. Programul vostru va fi foarte incarcat, dar va veti bucura de fiecare clipa. Iunie este o luna cand puteti sa vorbiti fara sa ganditi inainte de o mie de ori drept pentru care este indicat sa nu va puneti singure in situatii prea jenante, pentru ca daca barfiti se poate intoarce importiva voastra. Este de asemenea o perioada in care veti putea sa recuperati cu prietenii timpul pe care l-ati pierdut, daca sentimentele au ramas aceleasi. Daca sunteti pregatiti sa primiti si sa acceptati niste sfaturi veti avea numai de castigat.

Citește și:

Horoscop iunie Gemeni: trebuie evitata luarea unor decizii majore

Este posibil sa incepeti luna iunie simtindu-va coplesite de cate treburi aveti de facut din cauza standardelor inalte pe care vi le-ati setat. Aceasta luna nu este una in care sa luati decizii majore pentru ca sunteti coplesite si nu ganditi limpede. Multe dintre problemele pe care credeti ca le aveti nu sunt nici pe departe atat de grave cum par. Nu renuntati la nimic si nu va angajati intr-un proces complicat sau pe viata! Sunteti predispuse la ingrijorari exagerate si anxietate asa ca evitati pe cat posibilul alcoolul, cafeaua si alte stimulente pentru a nu amplifica aceste stari. Odihniti-va mult, dormiti suficient, faceti sport si mancati sanatos si va veti simti mai bine. Va conta mai mult viata spirituala pentru voi si va veti dedica activitatilor care ar trebui sa va dea liniste interioara si sa va reconecteze cu propriul sine.

Citește și:

Horoscop Rac iunie: o luna complicata in care se vor ivi multe oportunitati si schimbari

In iunie 2016 puteti invata ca daca veti schimba mici lucruri la propria persoana poate fi in avantajul vostru. Este chiar o luna complicata pentru voi, deoarece veti intalni multe oportunitati si va trebui sa alegeti drumul cel bun si sa invatati cate putin din fiecare intamplare. Mai pe scurt, veti avea ocazia sa ve dezvoltati din toate punctele de vedere si sa va maturizati intre timp. Cand veti decide ca e timpul pentru o schimbare in viata voastra nu toata lumea va fi incantata, unii chiar va vor percepe ca pe o amenintare. Acest lucru nu trebuie sa va descurajeze, deoarece acest an in general este unul foarte promitator pentru voi si pe parcurs este posibil sa intalniti si piedici, dar tot raul spre bine. In iunie veti avea o imaginatie foarte bogata si este bine sa folositi tehnica vizualizarii pentru gandi pozitiv si a avea efecte mai bune si mai rapide.

Citește și:

Horoscop Leu iunie: o perioada potrivita pentru luarea unor decizii

Pentru Lei luna iunie este mult mai potrivita sa ia decizii. Pentru ca puteti vedea atat partile bune, dar si partile rele dintr-o conjunctura aveti capacitatea sa alegeti constient pentru binele tuturor. Drept pentru care poate fi o luna buna sa va rezolvati problemele din familie sau cu prietenii, pentru ca prin intermediul acestora pot veni vesti bune pe care nu va doriti sa le ratati. Este posibil sa aveti vesti de la cineva cu care nu ati mai vorbit de ceva timp, dar in aceasta perioada sunteti foarte atragatoare ceea ce va ajuta sa va faceti prieteni noi importanti. In aceasta luna este recomandat sa tineti legatura cu clientii, prietenii si familia, sa le spuneti acestora ce mai faceti, cum va simtiti si ce planuri aveti plus ca asa va aratati si grija fata de ei. Iunie este propice si inceperii unui blog sau unui jurnal, fiindca veti fi creative si veti vrea sa impartasiti cu cei din jur gandurile voastre.

Citește și:

Horoscop iunie Fecioara: nu este indicata luarea deciziilor de viitor

Veti fi foarte subiective in iunie si nu este indicat sa luati decizii de viitor. Va trebui sa va concentrati pe fapte si dovezi fara a va lasa prada sentimentelor. Incercati sa va distantati de parerea celor din jur pentru a vedea lucrurile mai limpede. Veti avea tendinta sa mergeti dupa turma in luna iunie si sa nu ganditi prea mult singure. Acest lucru nu va este foarte benefic si nu va va conduce in directia buna pentru voi. Pentru a nu pierde timpul cel mai bine ar fi sa cantariti bine oportunitatile pe care le veti avea si sa nu va apucati de lucruri pe care stiti ca nu le veti duce la bun sfarsit. Daca doriti sa va imbunatatiti sistemul nervos si imunitatea puteti lua in iunie complexul de Vitamine B si D, sa stati mult la soare, pentru a fixa calciul in oase si sa faceti exercitii aerobe usoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc