Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Descopera ce ti-au rezervat astrele pentru luna iunie 2016!

Horoscop iunie Balanta: o perioada foarte buna pentru relaxare

Dupa toata agitatia din luna mai, iunie va fi una de relaxare. Veti avea chef sa socializati, sa mancati bine si sa beti un vin bun. Cu siguranta veti dori sa cititi o carte buna si poate chiar va veti desoperi un nou hobby in timp ce va veti lua o vacanta bine meritata la munte sau la mare. Ceea ce va trebuie cel mai mult este liniste si rasfat pentru a putea sa va ganditi la treburile voastre lasand munca deoparte. Daca veti ajuta pe cineva care va avea nevoie de voi va veti simti minunat, poate este chiar ceea ce va trebuie ca sa va simtiti importante. Mai ales ca acel cineva va poate deveni prietenul pe umarul caruia sa plangeti. Aceste interactiuni sporadice va vor aminti ca suntem cu totii conectati si ne putem sustine reciproc in momentele dificile iar viata nu trebuie traita de unul singur. Fiti atente is la sanatatea voastra pentru ca in iunie este posibil sa se manifeste alergiile, asa ca citit cu atentie ingredientele si urmariti ceea ce mancati sau beti.

Citește și:

Horoscop iunie Scorpion: noi posibilitati de afirmare

Analizati-va planurile de viitor, visele si sperantele pentru ca iunie va veni cu noi posibilitati de afirmare. In acesta luna veti avea o inclinatie deosebita in a interpreta visele si faptele si a cauta adevaruri ascunse si puteti sa va afirmati astfel talentele artistice. Capacitatea voastra de a citi dincolo de cuvinte si a cauta aplicabilitatea lucrurilor poate fi foarte folositoare in anumite momente. Asta nu inseamnca nu stiti sa apreciati poezia, muzica, teatrul sau o galerie de arta ci doar ca extrageti doar ceea ce va poate fi util. Scorpionii sunt de obicei firi profund spirituale, inclinate catre ezoterism si care cauta sensul vietii in circumstante extreme, pentru ca au nevoie de explicatii si argumente pentru a se simti impacati. In cautarea sensului vietii in luna iunie este posibil sa vizitati mai multe biserici, manastiri si chiar moschee, librarii si ruine antice. Veti avea o intuitie foarte buna si veti fi persoana la care vor apela toti cand vor avea nevoie de un sfat, mai ales cei tineri si vulnerabili, trebuie sa le dati astfel un exemplu de conduita morala.

Citește și:

Horoscop iunie Sagetator: atentie mare la semnele transmise de Univers

Veti fi usor nehotarate in luna iunie a acestui an si veti avea tendinta sa oscilati intre idei si planuri, va veti razgandi de foarte multe ori si veti lucra foarte mult. Este o luna in care oricum e foarte greu de luat o decizie importanta, printre altele pentru ca va vor veni informatii contradictorii si nu veti stii in ce sa credeti, de aceea este bine sa cantariti fiecare vorba in parte si sa va ganditi bine inainte de a actiona, pentru a nu regreta apoi. Puteti apela la ajutorul celei mai bune prietene daca va doriti o a doua parere si adusa de o alta perspectiva. Va veti pune in evidenta talentul artistic prin faptul ca va veti lasa frau liber creativitatii si veti asculta, dar si compune multa muzica, in ideea de a va exterioriza. In iunie fiti atente la semnele pe care Universul vi le transmite si folositi-va inima pentru a le descifra, deoarece acestea va conduc spre cea mai inalta treapta in dezvoltarea voastra.

Citește și:

Horoscop Capricorn iunie: o luna buna pentru a lua decizii definitive

Pentru Capricorni luna iunie este una mult mai buna pentru a lua decizii definitive si a face pasi siguri catre scopurile pe care si le-au propus. Asta deoarcee pot fi foarte organizati si eficienti cand vine vorba de munca lor. Asadar doamnelor, fiti serioase si dati la o parte toate greutatile vietii, nu mai pierdeti timp si apucati-va serios de treaba. Este o luna buna pentru lucrari tehnice sau prelegeri in fata unei audiente numeroase, va veti demonstra astfel capacitatile de orator sub forma unor discursui bine inchegate si cu un mesaj clar. Totodata, daca veti ramane la fel de concentrate asupra muncii voastre veti vedea ca realismul si eforturile voastre dau roade. Cu toate acestea sunteti foarte pricepute in a descifra subtilitatile emotionale ale altora si a citi printri randuri cand nu este chiar de dorit, ceea ce va va aduce antipatii printre oameni dificili.

Citește și:

Horoscop iunie Varsator: chef mare de distractie

Luna iunie este prima luna de vara si veti avea chef numai de distractie si timp alaturi de prietenii vostrii. Acum este momentul potrivit sa incercati o reuniune, pentru ca mai toata lumea incepe sa isi ia concedii. Apare timpul necesar pentru concertul pe care vi l-ati dorit de mult sau bani pentru biletul la evenimtul visat. Creativitatea e in floare si asta va va ajuta sa va duceti la indeplinire niste proiecte artistice mai vechi. Ati putea calatori pentru a participa la o competitie sportiva sau daca veti ramane in localitatea voastra veti fi foarte productive in activitati analitice, asadar profitati de ocazie si faceti-va bilantul contabil. Este foarte important sa va hotarati care sunt proiectele cu adevart importante si cu sanse mai mari de succes, la care nu vreti sa renuntati, pentru a nu mai pierde nici timpul vostru nici pe cel al colaboratorilor.

Citește și:

Horoscop iunie Pesti: o perioada cu multe schimbari si alegeri de facut

Jumatatea anului este momentul perfect pentru a va verifica lista de teluri facuta de Revelion. In functie de cum merg lucrurile va puteti da seama unde va situati si ce trebuie sa faceti in continuare. Tot acum, cand a reinceput sezonul nuntilor si botezurilor veti avea ocazia sa reinoiti relatiile cu un membru de familie nu foarte apropiat. Poate fi luna cand in sfarsit va mutati in noul apartament achizitionat de curand sau in orice caz dupa care va uitati de multa vreme. Mutarea va fi un pretext excelent sa aruncati vechiturile de prin casa sau sa scapati de cadourile care nu v-au placut de fapt niciodata, primite de la rude in varsta ori fosti iubiti la care nu mai tineti de mult. Chiar daca nu va mutati o curatenie generala va va imporspata aerul din casa si va va da impresia de mai mult spatiu. Odata scapate de gunoaiele din viata voastra faceti-va timp sa terminati proiectele incepute inainte de a incepe altele. In decursul acestei luni trebuie sa va dati seama ca ceea ce conteaza este ce parere aveti voi insiva despre propria persoana si nu ceea ce cred ceilalti.

Foto prima pagina: Nadya Korobkova, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc