Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016

Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in ultima luna de toamna!

Incepand cu 11 noiembrie, Venus se muta din Sagetator in Capricorn, astfel ca legamintele, iubirile cuminti si intentiile serioase iti fac loc printre aventuri si pasiuni coplesitoare. Luna plina din data de 14 noiembrie aduce niscaiva scantei in dormitor!

Horoscopul dragostei in luna noiembrie 2016

horoscop dragoste noiembrie Foto: CHOATphotographer, Shutterstock

Horoscop dragoste Berbec noiembrie 2016

Daca-ti propui sa cuceresti pe cineva luna asta, ocaziile iti surad. Faci impresie buna din prima clipa si esti ca un magnet pentru sexul opus. Ba chiar e posibil sa-ti cada cu tronc un amic mai vechi! E o perioada in care amintirile neplacute sunt date uitarii si ranile trecutului se inchid, lasand loc pentru o noua iubire. Daca esti deja implicat intr-o relatie serioasa, e momentul sa treci de la vorbe la fapte. Se poate concretiza o cerere in casatorie sau poti incepe demersurile pentru achizitionarea unei locuinte impreuna cu partenerul. Spre sfarsitul lunii, va prinde bine mai multa intimitate, asa ca rezervati o zi intreaga de rasfat doar pentru voi.

Citește și:

Horoscop dragoste noiembrie 2016 Taur

Luna noiembrie e foarte prielnica relatiei de cuplu, pe care o poti consolida, aducand-o la un stadiu mai profund. In special inspre jumatatea lunii, pe 14 noiembrie (luna plina in semnul tau), conexiunea emotionala mai intensa dintre tine si partener va aduce armonie si momente frumoase. E timpul sa inchei o etapa de viata si sa incepi una noua, in doi. Daca au existat intre voi mici tensiuni, acum e momentul sa le depasiti si sa va ganditi la un nou inceput, cu promisiunea de a nu repeta vechile greseli. Pentru cei singuri care vor sa faca vreo cucerire, flirtul este favorizat la inceput de luna, fie ca e vorba de intalniri live, apeluri telefonice sau mesaje scrise. Chiar si numai din priviri functioneaza!

Horoscop dragoste noiembrie 2016 Gemeni

Daca esti implicat intr-o relatie, e un moment bun sa va apropiati mai tare – mergeti intr-o excursie doar voi doi, luati-va un abonament la o sala de sport, orice care sa va aduca mai mult timp impreuna. Lasati in urma tot ce tine de trecut si faceti-va planuri pe termen lung. Gesturile romantice sunt favorizate mai ales in preajma lunii pline. Daca esti singura, ia aminte: cuplurile formate acum au toate sansele sa fie rezistente, unite, de cursa lunga. Iar planetele sunt aliniate de asa maniera incat emani senzualitate prin totii porii si prin toate mesajele pe care le transmiti, verbale sau non-verbale.

Citește și:

Horoscop dragoste Rac noiembrie 2016

E posibil ca tu si partenerul tau sa treceti in perioada asta printr-o situatie dificila, un obstacol de o natura sau alta, poate financiara, poate profesionala. In orice caz, vei avea sustinere totala din partea lui, drept dovada ca ii pasa. Riscul este ca stresul acumulat sa duca la nevoie nejustificata de control si gelozie in exces din partea ta. Nu acuza fara dovezi si nu face din tantar, armasar, daca nu vrei sa alungi linistea din cuplu! Dupa jumatatea lunii apele tulburi se limpezesc si reusiti sa recladiti increderea reciproca. Daca la un moment dat iti da tarcoale sentimentul ca nu primesti cat oferi sau ca lucrurile nu avanseaza in directia dorita de tine, ai rabdare, toate se vor intampla la timpul lor!

Horoscop dragoste Leu noiembrie 2016

In noiembrie si decembrie energia si libidoul tau sunt la cote maxime, asa ca e momentul sa-ti condimentezi viata amoroasa. Nicio sansa de plictiseala! Daca rutina preia controlul si nu se intampla nimic nou in cuplu, esti in stare sa creezi discutii in contradictoriu numai de dragul impacarii. Subiectul sensibil poate fi oficializarea relatiei pentru cei necasatoriti, dar nu e acum momentul potrivit sa insisti pe tema asta. Pericolul, daca nu esti liber ca pasarea cerului, e sa te lasi cucerit de atentia vadita pe care e foarte posibil s-o primesti in perioada asta de la o persoana de sex opus, alta decat partenerul oficial – chiar daca-ti flateaza orgoliul, evita orice flirt, caci ispita sa calci stramb e foarte mare.

Citește și:

Horoscop dragoste noiembrie 2016 Fecioara

Daca esti singura, nu sta prea mult in casa in luna noiembrie, incearca sa ai o viata sociala cat mai activa, fiindca oportunitatile amoroase apar de unde nici nu te-astepti, datorita planetei Venus, care-ti tranziteaza casa intalnirilor. Daca esti intr-o relatie, vei avea parte de mai mult romantism, de nopti fierbinti si zile dragastoase. Cele mai avantajate sunt cuplurile aflate la inceput de drum, care acum incep sa se cunoasca mai bine; pur si simplu, partenerii par ca nu se mai satura unul de altul. E drept, in orice cuplu se isca din cand in cand certuri si probleme, dar comunicarea si empatia te ajuta acum sa le depasesti mai usor.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc