Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016

Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros in ultima luna de toamna!

Horoscop dragoste noiembrie 2016 Balanta

Incepand cu 9 noiembrie, Marte e de partea ta turnand gaz pe orice scanteie si transformand orice atractie intr-o valvataie. Pasiunile se concretizeaza, libidoul e in crestere si te face foarte atragatoare, irezistibila chiar. La inceputul lunii sunt sanse mari sa ti se aprinda calcaiele dupa cineva, iar pe 14 te podidesc toate emotiile deodata, secretul e sa nu devii excesiv de sensibila sau plangacioasa. E un moment prielnic si pentru planuri pe termen lung, pentru cei casatoriti sau implicati intr-o relatie serioasa. Daca au existat tensiuni intre tine si partener, acum sunt sanse mari sa le rezolvati si sa va impacati.

Horoscop dragoste Scorpion noiembrie 2016

Luna plina din 14 noiembrie intareste conexiunea emotionala dintre tine si partener, dand iubirii voastre puteri nebanuite. Comunicarea este foarte bine aspectata, ti-e foarte usor acum sa te faci inteleasa si sa-ti exprimi dorintele in cel mai productiv mod. Daca aveti de luat o decizie majora cu privire la relatie, pe care tot ati amanat-o, astrele va sustin. In jur de 18 s-ar putea sa apara mici disensiuni, dar nu sunt grave, nici de durata. Pentru cei care abia au trecut printr-o despartire dureroasa, e bine sa-si acorde timpul necesar ca sa se vindece si sa nu grabeasca lucrurile aruncandu-se cu capul inainte intr-o relatie noua.

Citește și:

Horoscop dragoste Sagetator noiembrie 2016

Cu Marte in sectorul comunicarii, din 9 noiembrie pana pe 19 decembrie poti fi extrem de convingator, argumentele iti pica la tanc, iar partenerul este numai ochi si urechi la dorintele tale. Pe 21 noiembrie soarele intra in semnul tau, de unde o puternica disponibilitate sufleteasca, iar pe 29 noiembrie e luna noua in Sagetator, o zi buna pentru inceputul unei relatii sau pentru o noua turnura in relatia actuala. E un moment potrivit sa iei decizii, chiar si radicale, indepartand din spatiul personal pe oricine care nu te pretuieste si te trateaza ca pe o optiune. Pastreaza-i aproape doar pe acei oameni care fac eforturi si concesii doar ca sa te vada zambind!

Horoscop dragoste Capricorn noiembrie 2016

Cu Venus in semnul tau din 11 noiembrie pana pe 7 decembrie, chestiunile sufletesti sunt pe val. Senzualitatea potentata poate atrage chiar mai multi curtezani dintr-o data si te poate impinge cu prea mare usurinta in brate straine, pe care le alegi sub impulsul momentului. Cantareste bine lucrurile si nu-ti face mari sperante inainte sa fii sigura ca relatia e una de viitor. Nevoia de stabilitate si de confirmare a statutului e mai mare acum pentru cei care fac deja parte dintr-un cuplu, de unde si discutii nu tocmai placute despre locul pe care-l ocupi in viata partenerului.
Ar fi bine sa petreceti mai mult timp impreuna spre finalul intervalului si sa puneti cartile pe masa.

Citește și:

Horoscop dragoste noiembrie 2016 Varsator

Marte intra in semnul tau si cand se intampla asta (o data la doi ani) nimic nu-ti sta in cale! Te simti in forma, plin de energie sentimentala si sexuala. Se pot reaprinde dorinte din trecut sau chiar se poate reinchega o veche iubire. Oricum, e perioada ai un curaj nebun si e foarte bine sa-ti incerci norocul, pentru ca iti poate surade chiar si acolo unde nici nu sperai. Greseala pe care o poti face la inceput de luna este sa rascolesti vechile greseli ale partenerului, aducand in cuplu tensiuni inutile. Evita minciunile, chiar si pe cele nevinovate, caci pot lua turnuri nedorite. Spre finalul intervalului, romantismul e la cote maxime si ar fi bine sa profiti ca sa reaprinzi flacara iubirii!

Horoscop dragoste noiembrie 2016 Pesti

Daca esti singura, ai noroc in luna noiembrie. Astrele te ajuta sa-ti gasesti jumatatea si e foarte probabil s-o intalnesti in cercul tau de prieteni, cine stie, poate chiar un bun amic nutrea pentru tine in secret sentimente mai profunde decat banuiai. Bazeaza-te pe intuitie si implica-te! Daca esti casatorita, fii deschisa si explica tot ce simti, ce te nemultumeste si gasiti impreuna solutii. In jurul lunii pline si tu, si partenerul vedeti tot ce-i mai bun unul la celalalt si sunteti dispusi la compromisuri pentru a face relatia sa mearga. Amintiti-va de ce sunteti impreuna si incercati sa priviti spre viitor: vi-l imaginati la fel peste cinci ani? Acum e momentul sa stabiliti limite si sa luati hotarari importante.

Citește și:

Foto prima pagina: LilKar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc