Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum trebuie sa mediteze zodia ta?

Stresul a devenit o problema majora a omului modern in ultima jumatate de secol. Majoritatea afectiunilor de care suferim in general au la baza stresul sau un efect direct al stresului. Nu putem dormi bine din cauza stresului, nu putem sa ne bucuram de ceea ce avem, nu ne putem relaxa din cauza stresului cotidian. Astfel:

Meditatia nu intra in conflict cu religia, cu credinta, deoarece este vorba de o forma de linistire a mintii si dobandire a pacii interioare. Tot ceea ce faci este sa iti indepartezi gandurile unul cate unul pana cand reusesti sa iti limpezesti mintea. O meditatie de succes va veni dupa mai mult antrenament, iar efectele sunt benefice din punct de vedere al sanatatii.

Daca iti este mai usor, poti sa incepi cele 15 minute de meditatie cu o rugaciune sau cu o muzica relaxanta care imita sunetele naturii. Inchide ochii si stai intr-o pozitie confortabila.

Concentreaza-te apoi asupra respiratiei, inspira si expira adanc si profund. Alunga toate gandurile care vin in mintea ta care incearca sa iti distraga atentia. Imagineaza-ti ca si cum ar fi mici balonase de sapun care se sparg si dispar.

Incearca sa simti starea de bine care iti inunda corpul in timp ce se relaxeaza si lasa ca aceasta stare sa te invadeze. Curand vei simti un placut sentiment de pace, liniste, libertate interioara si iubire infinita (care nu este directionata catre o persoana anume).

Dupa ce iti termini meditatia, nu te apuca imediat de lucru. Asteapta inca 15 minute si concentreaza-te asupra problemei care te-a framantat inainte de a incepe meditatia. Acum mintea ta este linistita si intuitia ta poate sa iti sugereze solutia corecta.

Persoanele din zodiile Yin(Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti) au o inclinatie nativa catre meditatie. Acesti nativi pot atinge starea de meditatie mai usor si reusesc sa isi asculte cu mai multa acuratete intuitia.

Persoanele din zodiile Yang (Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator) au dificultati un pic mai mari in a-si obtine pacea mintii si a-si linisti gandurile. Din aceasta cauza, pentru ei este mult mai important sa ajunga la aceasta stare de relaxare si sa beneficieze de rezultatele ei.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc