Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta elementelor asupra barbatilor la prima intalnire

Impresia pe care persoanele o fac la prima intalnire are o importanta covarsitoare si poate decide cum vor decurge evenimentele in viitor. Mai jos sunt descrise care sunt atuurile barbatilor in functie de elementul care ii guverneaza precum si greselile spre care sunt predispusi sa le faca la prima intalnire. Daca barbatul simpatic cu care ai iesit face o astfel de greseala care ii este inscrisa in codul astral, poti sa ii mai dai o sansa pentru a doua intalnire, insa tine cont de indiciile de mai jos si incearca sa directionezi tu lucrurile, eventual sa il si educi cu diplomatie pe respectivul nativ.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Impresia pe care persoanele o fac la prima intalnire are o importanta covarsitoare si poate decide cum vor decurge evenimentele in viitor. Mai jos sunt descrise care sunt atuurile barbatilor in functie de elementul care ii guverneaza precum si greselile spre care sunt predispusi sa le faca la prima intalnire.
Daca barbatul simpatic cu care ai iesit face o astfel de greseala care ii este inscrisa in codul ”astral”, poti sa ii mai dai o sansa pentru a doua intalnire, insa tine cont de indiciile de mai jos si incearca sa directionezi tu lucrurile, eventual sa il si educi cu diplomatie pe respectivul nativ.

1. Nativii din zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Atuuri:

Stiu ce vor de la o femeie si lupta sa o cucereasca.

Unde pot gresi: Se lauda prea mult!

Femeile sunt in general suficient de inteligente si recepive pentru a-si da seama cat succes are un barbat sau nu, cati bani sau influenta, fara ca acesta sa se laude non-stop cu realizarile lui.

Ce ar trebuie sa faca el?

Sa vorbeasca despre el si sa acorde aceiasi atentie si partenerei de conversatie.

2. Nativii din zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Atuuri:

Sunt interlocutori foarte buni, spontani si amuzanti.

Unde pot gresi: Uita de codul bunelor maniere!

Multi barbati ai acestor zodii uita cum trebuie sa se comporte in societate, risca sa se lase dusi de val sau sa trateze femeia ca pe cel mai bun prieten neluand in calcul ca ea este o reprezentanta a sexului frumos, motiv pentru care pot crea o impresia proasta.

Ce trebuie sa faca el?

Este important sa se relaxeze deoarece femeile sunt receptive la sentimentele partenerului si o atitudine exagerat de noncomformista si nepasatoare poate strica o seara frumoasa.

3. Nativii din zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc