Astrologie: Karma familiala

Astrologie: Karma familiala

In momentul venirii pe acest pamant, fiecare suflet isi alege parintii, familia in care se va naste. Exista mai multe motive pentru care un suflet isi alege o anumita familie:

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

In momentul venirii pe acest pamant, fiecare suflet isi alege parintii, familia in care se va naste. Exista mai multe motive pentru care un suflet isi alege o anumita familie:

1. Respectiva familie ii va oferi informatii si educatia de care are nevoie ca sa se autodezvolte.

2. Are o legatura karmica cu unul sau mai multi membrii ai respectivei familii.

3. Are de invatat anumite lectii karmice importante in prima parte a vietii.

Un subiect bun de meditatie este sa te intrebi de ce te-ai nascut in familia ta? Ce ai invatat de la parintii tai? Exista vreo ruda cu care ai o problema pe care nu ai putut sa o rezolvi de mult timp? Simti ca ai o datorie fata de cineva din familia ta? Cu ce a contribuit familia ta la formarea calitatilor pe care le ai? Ce obstacole sau handicapuri date de originile tale ai avut de depasit?

Iata cateva indicii care te pot ajuta in a-ti deslusi propria ta karma familiala:

Daca un suflet are o karma buna fata de bani, se va naste intr-o familie bogata.

Daca trebuie sa invete sa faca bani pe cont propriu, sa munceasca, sa administreze banii cu responsabilitate, se va naste intr-o familie saraca.

Un suflet care are o karma buna pe sectorul iubirii, se va naste intr-o familie in care parintii il iubesc si se iubesc intre ei, exista armonie si afectiune manifestata deschis.

Un suflet care are multe lectii karmice de invatat pe sectorul iubirii, se naste intr-o familie in care sentimentele sunt reprimate, parintii se cearta des, exista infidelitate, divorteaza.

Atunci cand un suflet merita sa beneficieze de diversitate, se naste intr-o familie in care exista libertate de expresie si de alegeri.

In familiile cu reguli stricte, pedepse aspre, cu multe prejudecati si dogme religioase sau morale, se nasc suflete care trebuie sa experimenteze aceste limitari.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri