Setari Cookie-uri

Astrologie: Femeile si cele 10 tipologii planetare

Din punct de vedere astrologic, o persoana nascuta intr-o anumita zodie poate manifesta caracteristici diferite, in functie de energia planetara cu care rezoneaza. Cu toate ca in general exista o combinatie a acestor tipologii, una dominanta se evidentiaza.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Din punct de vedere astrologic, o persoana nascuta intr-o anumita zodie poate manifesta caracteristici diferite, in functie de energia planetara cu care rezoneaza. Cu toate ca in general exista o combinatie a acestor tipologii, una dominanta se evidentiaza.

Barbatiilor le place sa simplifice lucrurile, motiv pentru care analizeaza repede o femeie si curand dupa ce o cunosc o includ intr-o anumita categorie generala. Din punct de vedere astrologic, aceste categorii sunt 10 la numar, in functie de planeta dominatoare.

In general, femeile din zodia Berbec regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: martiana, solara, jupiteriana, plutoniana.

In general, femeile din zodia Taur regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: venusiana, lunara, mercuriana, saturniana.

In general, femeile din zodia Gemeni regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: mercuriana, uraniana, venusiana, saturniana.

In general, femeile din zodia Rac se regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: lunara, jupiteriana, neptuniana, plutoniana.

In general, femeile din zodia Leu se regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: solara, neptuniana, jupiteriana, martiana.

In general, femeile din zodia Fecioara se regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: mercuriana, uraniana, saturniana, venusiana.

In general, femeile din zodia Balanta se regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: venusiana, saturniana, mercuriana, uraniana.

In general, femeile din zodia Scorpion se regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: martiana, plutoniana, uraniana, neptuniana.

In general, femeile din zodia Sagetator se regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: jupiteriana, plutoniana, martiana, solara.

In general, femeile din zodia Capricorn se regasesc intr-una dintre urmatoarele tipologii: saturniana, venusiana, martiana, mercuriana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc