Setari Cookie-uri

Top 6 zodii norocoase in dragoste

Norocul este o sansa atribuita tuturor, care se rafrange in toate domeniile de activitate. Daca unii au descoperit formula succesului si au parte de un noroc uluitor in cariera, sa decoperim care sunt zodiile norocoase in dragoste:

Norocul este o sansa atribuita tuturor, care se rafrange in toate domeniile de activitate. Daca unii au descoperit formula succesului si au parte de un noroc uluitor in cariera, sa decoperim care sunt zodiile norocoase in dragoste:

Berbec

Berbecul este un semn pozitiv, plin de idei, dominat de Marte, planeta energiei, a pasiunii si a erotismului. Norocul si-l construieste de cele mai multe ori singur, fiind o persoana activa, foarte ambitioasa. Cu sarmul caracteristic si entuziasmul nelipsit, atrage foarte usor atentia asupra sa. Este un partener afectuos, pasional, care nu obisnuieste sa-si exteriorizeze sentimentele. In orice domeniu este un campion, asadar, nici dragostea nu ar putea face exceptie de la aceasta regula. Iese cu fruntea sus din situatii extrem de complicate, din care altii nu ar avea nici o sansa de reusita.

Este capabil sa-si dovedeasca sentimentele pentru persoana iubita, prin gesturi de maxima vitejie, fara sa-i pese de consecinte.

Rac

Racul este o zodie emotionala, guvernata de Luna, astrul tandretei si al emotiei. Astfel, nativul acestei zodii este o persoana sensibila, dotata cu foarte multa imaginatie. Consecvent in tot ce face, inspira incredere si respect. Racul este norocos in dragoste gratie caracterului sensibil inclinat catre loialitate, intelegere si traditie. Nativele zodiei au un spirit matern foarte bine dezvioltat si barbatii sunt foarte protectori si buni godpodari.

Racii trezesc interesul nu doar printr-o personalitate aparte, ci si prin stilul vestimentar clasic-impecabil, cu tenta romantica. Adepti ai traditionalismului, adora muzica veche si raman atasati de anumite cantece ascultate in copilarie. Norocul in dragoste le surade cand nici nu se asteapta; de cele mai multe ori obtin beneficii fara a depune foarte mult efort.

Balanta

Balanta este un semn pozitiv, guvernat de Venus, planeta dragostei si a frumusetii. Simbolizeaza armonia, echilibrul si bunul gust. Nativii acestei zodii sunt persoane foarte generoase si stapanesc ireprosabil arta comunicarii. In societate se fac usor remarcati printr-un comportament aparte, caracterizat de incredere, voie buna si o sensibilitate deosebita. Au noroc in dragoste datorita intuitiei si talentului innascut de a transforma o banala conversatie intr-o discutie elevata, canalizata pe teme cat mai variate.

Balantele atrag sexul opuns si printr-o atitudine misterioasa, care deseori lasa loc de interpretare. Ambitioase si seducatoare, cand se indragostesc cu adevarat, dorinta le motiveaza mult mai puternic norocul in dragoste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc