Setari Cookie-uri

Astro-super-hot: Iti intalnesti sufletul pereche in 2011?

Analiza celui de al 7-lea sector al astrogramei, cel al relatiilor, releva pentru fiecare zodie ce ii va aduce noul an in dragoste.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Analiza celui de al 7-lea sector al astrogramei, cel al relatiilor, releva pentru fiecare zodie ce ii va aduce noul an in dragoste.

Nativilor din zodia Berbec, Saturn in sectorul relatiei de cuplu arata ca anul 2011 este un an in care va veti confrunta cu trecutul, sub diverse forme: impacarea cu persoana de care v-ati despartit, dar si revenirea unor probleme de comunicare. Doar ultima parte a anului favorizeaza inceperea unei noi relatii.

Nativilor din zodia Taur, anul 2011 este un an linistit pe sector sentimental. Va puteti face cu incredere planuri de viitor, insa aveti rabdare si lasati lucrurile sa evolueze de la sine. Prima parte a verii este speciala pentru voi deoarece aveti un sarm deosebit si veti fi curtati, va veti bucura de flirt si romantism.

Nativilor din zodia Gemeni, pentru voi, anul 2011 poate aduce intalnirea cu sufletul pereche, ori cererea in casatorie mult asteptata. Nodul Lunar Nord in sectorul relational in anul care vine, arata un eveniment crucial legat de destin, in viata voastra sentimentala.

Nativilor din zodia Rac, sectorul relational in anul 2011 este pentru voi sub guvernarea lui Pluton si pentru voi acest an pe planul sentimental va fi sub dictonul ”Totul sau nimic”, fie va dedicati complet unei persoane sau va despartiti irevocabil. O intalnire karmica se poate petrece in a doua parte a anului.

Nativilor din zodia Leu, in anul 2011 daca va aflati in cautarea iubirii trebuie sa va puneti farmecul in functiune, deoarece in afara de lunile de iarna, nu sunteti prea mult ajutati de astre. Zambiti, daruiti iubire si faceti pasi spre a va realiza idealurile in dragoste, deoarece este nevoie de efortul vostru personal pentru a gasi fericirea.

Nativilor din zodia Fecioara, Neptun isi face aparitia pe cuspida sectorului vostru relational si va indeamna sa visati mai mult, sa fiti mai idealisti si mai putin pragmatici. Incepeti sa aveti sperante intemeiate in dragoste si o iubire bazata pe ajutor reciproc se poate dezvolta in lunile de vara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc