Setari Cookie-uri

Top 5 zodii bune la pat si compatibilitatile erotice cu alte semne

Semnul zodiacal iti poate dezvalui foarte multe detalii despre partenerul tau. Comportamentul si atitudinea sunt aspecte esentiale care stau la baza unei relatii solide. Insa, compatibilitatea sexuala este la fel de importanta intr-un cuplu. Mai jos, ti-am pregatit un top 5 al celor mai bune zodii in pat.

Scorpion

Scorpionul este un barbat misterios, agil, care isi doreste intotdeauna sa isi incante partenera. Asadar, prestatia lui in pat trebuie sa fie categoric, la inaltime. De cele mai multe ori reuseste ce-si propune, gratie aspectului fizic impresionant si stilul rafinat de abordare. Preludiul cu un Scorpion poate fi usor agresiv, deoarece nativul zodiei are tendinta de a-si manifesta instinctele erotice cat mai puternic. Scorpionul este receptiv la orice noutate in plan sexual si este atras in general de partenere cu un caracter puternic, la fel de indraznete. Este foarte pasional si se implica total intr-o relatie, traind fiecare clipa la intensitate maxima. Ii place sa domine dar adora sa-si admire partenera in timp ce face dragoste, asadar la un moment dat o va indemna sa preia controlul. In plan sentimental barbatul Scorpion este compatibil cu femeile Rac, Fecioara, Pesti si nativele din aceeasi zodie.

Varsator

Nativul zodiei Varsator are o atitudine foarte indrazneata si originala in pat. Se ghideaza intotdeauna dupa propriile reguli si nu crede in tehnicile de seductie transmise in timp. Imaginatia si indrazneala sunt puctele lui forte. Neconventional prin definite, va incerca de fiecare data sa ofere pasiune si tandrete nemasurata in timul actului sexual. Chiar daca este dominat de trairi intense, este foarte atent la dorintele iubitei sale, cantarind minutios fiecare gest. Barbatul Varsator venereaza femeia si o respecta, asadar nu o va trata niciodata ca pe un obiect sexual. Are o fantezie debordanta si nu se da inapoi de la experiente noi, atata timp cat partenera lui este de acord. Varsatorul este compatibil cu femeile Berbec, Gemeni, Leu si Sagetator.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc