Setari Cookie-uri

Astrologie: Cea mai mare dorinta in functie de zodie

Ce isi doreste cel mai mult un nativ din zodia Berbec: Sa castige competitia Ce spun astrele pentru 2011: Pe plan profesional va trebui sa va concentrati si sa depuneti efort ca sa inlaturati competitia. O idee noua va fi de succes si trebuie sa insistati sa o puneti in practica. Pe plan sentimental, nu trebuie sa va fie frica de competitie deoarece detineti locul cel mai important in viata persoanei iubite.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro





Zodia Berbec

Ce isi doreste cel mai mult un nativ din zodia Berbec: Sa castige competitia

Ce spun astrele pentru 2011: Pe plan profesional va trebui sa va concentrati si sa depuneti efort ca sa inlaturati competitia. O idee noua va fi de succes si trebuie sa insistati sa o puneti in practica. Pe plan sentimental, nu trebuie sa va fie frica de competitie deoarece detineti locul cel mai important in viata persoanei iubite.

Zodia Taur

Ce isi doreste cel mai mult un nativ din zodia Taur: Sa aiba bani

Ce spun astrele pentru 2011: Lunile Mai, Iunie, Octombrie va aduce o infuzie semnificativa pe plan financiar. Puteti pune bazele unei afaceri pe termen lung in acest an. Pe plan sentimental, va trebui sa va sustineti perechea din punct de vedere financiar intr-o perioada mai grea din viata sa.

Zodia Gemeni

Ce isi doreste cel mai mult un nativ din zodia Gemeni: Sa aiba diversitate

Ce spun astrele pentru 2011: Este important sa faceti schimbari majore in programul vostru de viata in prima parte a anului. Renuntati la rutina si luptati-va pentru a avea cat mai mult timp liber. Veti gasi numeroase activitati interesante. Flirtul si calatoriile vor face parte din viata voastra in acest an.

Zodia Rac

Ce isi doreste cel mai mult un nativ din zodia Rac: Sa aiba timp pentru familie

Ce spun astrele pentru 2011: Va trebui sa va ganditi bine cat timp sacrificati planului profesional ca sa nu aiba de suferit planul sentimental-relational. Aveti de imbunatatit mai multe aspecte in relatiile voastre cu cei dragi si este important sa le rezolvati in prima parte a anului. In a doua parte a anului veti avea parte de o bucurie mare, o persoana noua isi va face aparitia in familia voastra.

Zodia Leu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc