Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla cum sa-l cuceresti in functie de zodie!

Cum poti sa-l cuceresti in functie de zodie!

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




1. Cu un zambet si o gluma, calea spre pasiune e deschisa

In cazul in care te-ai indragostit de un barbat nascut intr-un semn mutabil: zodia Gemeni, Fecioara, Pesti sau Sagetator esti norocoasa. O atitudine deschisa, un flirt indraznet si ras zgomotos, iata cum il poti seduce doar intr-o singura conjunctura potrivita, chiar in 10 minute.

Ca sa fii sigura pe evolutia evenimentelor, invita-l la o petrecere sau intr-o excursie: acolo puteti sa va manifestati liber!

Daca te afli intr-o relatie de lunga durata cu acest nativ, nu uita sa te joci, sa glumesti si sa flirtezi cu el, pentru ca el sa nu fie atras de zambetul altei femei. Tine minte, este usor de sedus.

2. Perseverenta si tacticile de flirt sunt cheia succesului


Pentru ca sa seduci nativii din grupa semnelor fixe: zodia Taur, Leu, Scorpion, Varsator trebuie sa pui cateva tactici de seductie mai rafinate in aplicare si sa ai putina rabdare pana isi fac efectul.

Foloseste parfumuri fine, haine feminine in culori calde, fuste scurte, accesorii si machiaj. Zambeste-i cu subinteles si ofera-te sa ii faci un masaj relaxant. De aici calea este deschisa spre o experienta erotica pasionala. Nu te grabi in nici o situatie.

Daca te afli intr-o relatie de lunga durata cu acest nativ, asigura-te ca esti mereu feminina si ingrijita.

3. Control total in jocul dragostei

Daca te-ai indragostit de unul din barbatii din categoria semnelor cardinale: zodia Berbec, Rac, Balanta si Capricorn te poti astepta la un sir lung de tachinari, suferinte si provocari, deoarece este cel mai dificil barbat de sedus.

Sa cuceresti acest nativ poate dura mult mai mult decat te asteptai initial. Chiar daca iti da semne ca te place, tot el iti taie avantul cand esti mai sigura pe evolutia lucrurilor. Ca sa il seduci, trebuie sa joci impecabil rolul de ispita, alternand provocarea cu refuzul, fiind indisponibila cand el te cauta. Doar daca el va incepe sa lupte pentru tine, atunci il vei putea face sa fie al tau.

Daca ai o relatie de lunga durata cu acest nativ, nu il lasa sa se simta prea sigur pe sine, pe ceea ce aveti impreuna si nu il lasa sa te controleze.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc