Setari Cookie-uri

Astrologie: 2011 Anul Schimbarii: Mercur Retrograd

Planeta Mercur devine retrograda de trei ori in 2011, fiecare perioada avand o durata de aproximativ trei saptamani.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro





Planeta Mercur devine retrograda de trei ori in 2011, fiecare perioada avand o durata de aproximativ trei saptamani.

Mercur este planeta comunicarii in astrologie si influenteaza puternic toate evenimentele si situatiile legate de comunicare, transport, schimb de informatie, negociere etc.

Atunci cand Mercur este retrograd este important ca sa ne dam seama ca acelea sunt momentele cand nu trebuie sa actionam in forta sau sa incepem noi proiecte ci trebuie sa facem un bilant al evenimentelor din ultima perioada si sa tragem invatamintele de rigoare.

In aceste perioade este foarte dificil pentru fiecare dintre noi sa ne dam seama ce isi doresc cei din jurul nostru de la noi, ce asteptari au, cum am putea sa facem comunicarea sa fie cat mai eficienta.

Este recomandat ca in aceste perioade dificile sa avem cat mai multa rabdare atat cu noi insine cat si cu cei din jur. Ignorarea acestor semne poate atrage consecinte grave si reactii in lant cu efecte nedorite.
In perioadele cand Mercur este retrograd, astrologii considera ca sunt cele mai potrivite momente de a ne deschide inima si a munci la dezvoltarea noastra interioara. Este important sa ne eliberam de ideile noastre preconcepute despre cum ar trebui lucrurile sa fie si sa fim deschisi la schimbare, sa imbratisam noul.

Aceste perioade ne ofera posibilitatea de a ne deschide sufletul si de a face inca un pas pe calea evolutiei noastre spirituale.

Perioadele de retrogradare ale lui Mercur sunt:

30 martie – 23 aprilie 2011

Nativii din zodia Berbec, zodia Rac, zodia Capricorn si zodia Balanta sunt cel mai puternic influentati de aspectul astrologic. O atentie speciala trebuie acordata negocierilor si tranzactiilor financiare, precum si in trafic, deoarece aspectul astrologic predispune spre accidente si pierderi financiare.

2 august – 26 august 2011
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc