Setari Cookie-uri

Astrologie: Calculeaza-ti compatibilitatea in 2 zodiace!

Tine cont de ambele zodiace cand iti calculezi compatibilitatea alaturi de persoana iubita. Zodiacul chinezesc si cel european pot fi combinate pentru a iti oferi o predictie mai complexa. Urmareste indicatiile si afla cat de bine va potriviti.

Tabel 3: Calendarul chinezesc - cand incep anii si zodiile in zodiacul chinezesc:





Pasul 3
: In functie de cele doua semne pe care le-ai obtinut (mai precis, compatibilitatea in functie de zodiacul european + compatibilitatea in functie de zodiacul chinezesc), citeste interpretarea de mai jos:

Sunteti indragostiti nebuneste unul de celalalt. Relatia dintre voi doi este pasionala si va leaga o iubire intensa. Dragostea voastra poate rezista timpului si piedicilor.


Intre voi doi exista o frumoasa prietenie care poate sa devina o dragoste intensa daca lasati sentimentele sa se exprime. Unul din voi doi trebuie sa faca pasul curajos si sa descoperiti pasiunea ce va poate lega pe o viata.

Va iubiti si va urati cu intensitate si gelozie. Traiti momente speciale unul langa celalalt, insa niciodata durabile, caci apar certuri care intrerup momentele idilice. Povestea voastra de dragoste este o adevarata telenovela ce tine pe toata lumea in suspans.

Va leaga viziuni asemanatoare asupra vietii si o simpatie profunda. Va intelegeti fara cuvinte si puteti comunica telepatic. Relatia voastra este bazata pe respect si tandrete si poate fi de lunga durata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc