Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul babilonian si deslusirea zilei de nastere

Horoscopul babilonian este cosiderat primul sistem organizat al astrologiei si se diferentiaza de celelalte zodiace prin faptul ca prezinta numai sapte zodii. Pentru a afla ce zodie iti caracterizeaza cel mai bine personalitatea, emotiile si sentimentele, trebuie sa stii ziua in care te-ai nascut.


7. Zodia Shamash – specifica persoanelor nascute in ziua Soarelui (ziua saptamanii: Duminica)


Caracteristicile principale ale acestui semn zodiacal sunt ambitia, dualitatea, generozitatea si pesimismul. Nativii au o personalitate puternica si reusesc sa domine fiecare discutie prin ideile si parerile lor. Sunt destul de pesimisti si rezervati, in fata necunoscutilor dand dovada de impunere si inabordabilitate insa, o data ce cunosc o persoana destul de bine, devin destul de prietenosi, sensibili si sociabili.

In ceea ce priveste viata amoroasa, par destul de rezervati, reci si rigizi. Uras despartirile si nu vor sa fie dezamagiti in dragoste, de aceea incearca sa pastreze o oarecare distanta intre ei si partenerul de viata. Desi nu sunt adeptii relatiilor siropoase si pasionale, in situatiile in care se indragostesc cu adevarat, recurg la gesturi impresionante si emotionante pentru persoana pe care o au alaturi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc