Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul zodiilor mincinoase

Afla care sunt zodiile sincere si care sunt semnele mincinoase ale zodiacului, maestre in arta prefacatoriei:


Fecioara


Nativul zodiei Fecioara este meticulos, recunoscut pentru spiritul critic exagerat. Foarte atent la detalii, nu rateaza niciodata ocazia de a le reprosa celor din jur orice gresala. Nu este adeptul minciunilor, insa are tendinta de a exagera cu observatiile, in special daca nu agreeaza o anumita persoana. Fecioara are un temperament schimbator si indecis care ii poate crea o imagine dura in fata necunoscutilor.

Balanta


Nativul zodiei Balanta este o persoana diplomata care stie cum trebuie sa se comporte in societate. Tine foarte mult la imaginea sa, de aceea nu se implica in conflicte decat in cazuri extreme. Totusi stapaneste foarte bine arta disimularii. Balanta poate zambi lejer chiar daca nu ii convine ceva si va riposta cand te astepti mai putin. Minciunile nevinovate si aerul inocent il salveaza deseori din incurcaturi.

Scorpion


Scorpionul este recunoscut pentru caracterul luptator si razbunator. Totusi, poate fi un prieten de nadejde si un partener loial. Deseori se ascunde sub masca prefacatoriei, deoarece se teme de esec. In general, isi expune doar anumite fete ale personalitatii si ii analizeaza foarte bine pe cei din jur. Nu suporta tradarea si ipocrizia, asadar va recurge fara regrete la minciuni si rautati pentru a se razbuna.

Sagetator


Nativul zodiei Sagetator este o persoana toleranta si prietenoasa. Foarte amabil cu oricine, este permanent in cautare de prieteni. Este un idealist convins, are teluri in alte si mai presus de orice este adeptul onestitatii. Este de neclintit in privinta principiilor in care crede: adevarul si corectitudinea. Singurul sau defect ar fi ca viseaza prea mult, pirezand deseori contactul cu realitate. Daca primeste critici poate deveni arogant si impulsiv.

Capricorn

Nativul zodiei Capricorn este o persoana de cuvant, inzestrata cu un simt extrem al realitatii. Insa nu are foarte mare incredere in oameni, asadar isi va deschide cu greu inima in fata necunoscutilor. Cea mai mare dorinta a Capricornului este sa reuseasca in plan profesional. Ar recurge la un comportament egoist pentru a-si indeplini scopul. Totusi, nativul evita conflictele si discutiile contradictorii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc