Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla-i tehnica de seductie dupa zodia in care s-a nascut

Daca incercarile tale de a-i descoperi armele seductiei au dat gres, noi iti venim in ajutor cu niste informatii valoroase. Afla-i zodia in care s-a nascut si poti citi mai jos totul despre tehnicile sale de cucerit :

Barbatul Capricorn este un idealist romantic, traditionalist si demn de incredere. Nu agreeaza schimbarile sau superficialitatea, asadar personalitatea sa ar putea fi pe placul multor femei. Sincer si echilibrat, ocupa o pozitie inalta in societate deoarece tine la imaginea sa. Este o persoana loiala care se ghideaza dupa principii importante cand curteaza o femeie. Niciodata nu va intrece limita. Nativul are un comportament diplomat si respecta sexul opus.

Varsator


Varsatorul are o personalitate magnetica si carismatica. Uimeste prin naturalete si nonconformism, find total opus banalului, permanent in miscare. Se indragosteste repede, atragand la fel de usor sexul opus. Orice femeie isi va dori sa-l cunoasca mai bine, sa descopere ce sa ascunde in spatele atitudinii de “baiat rau”.

Pesti

Barbatul nascut in zodia Pesti este senzual si fermecator. Dotat cu o complexitate rara, ascunde un temperament napadit de emotii intense si sensibilitate. Daca nu actioneaza direct, astepta sa fie descoperit pastrand distanta. Nativul are un caracter dual. Poate iubi in mod platonic, sau isi poate declara iubirea intr-o modalitate cat mai originala. Este foarte protector cu femeia iubita si in timp o va coplesi cu atentii si tandrete.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc