Setari Cookie-uri

Horoscopul sufletelor pereche in luna lui Gustar

Astrele au pregatit surprize in dragoste pentru fiecare zodie. Flirturile nevinovate se vor transforma intr-o relatie de durata sau mai de asteptat pana-ti vei intalni jumatatea? Descopera si tu ce-ti prezice horoscopul sufletelor pereche in luna lui Gustar:

Astrele au pregatit surprize in dragoste pentru fiecare zodie. Flirturile nevinovate se vor transforma intr-o relatie de durata sau mai de asteptat pana-ti vei intalni jumatatea? Descopera si tu ce-ti prezice horoscopul sufletelor pereche in luna lui Gustar:

Berbec

In luna august nativii zodiei Berbec au parte de dinamism si surprize placute. Se bucura de foarte multa atentie din partea sexului opus si la randul lor, acorda interes persoanelor din jurul lui. Nativii singuri ar putea cunoaste pe cineva sau se intrevede la orizont aparitia unei iubiri mai vechi. Cei care si-au intalnit deja sufletul pereche trebuie sa acorde mai multa importanta comunicarii. Partenerul de viata s-ar putea simti neglijat.

Taur

Nativii zodiei Taur atrag privirile ca un magnet in luna lui Gustar. Se intrevede foarte multa distractie in viata lor: aventuri si petreceri presarate cu momente fierbinti. Taurii sunt euforici, indragostiti si profita din plin de fiecare clipa petrecuta alturi de persoana iubita. Vesti bune sosesc si pentru nativii aflati in cautarea sufletului pereche. O intalnire banala se poate transforma intr-o legatura stransa, de durata.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni isi fac planuri mai pentru aceasta luna. Au un tonus excelent si Cupidon este de partea lor pana spre inceputul lui septemebrie. Momentele pasionale, pline de tandrete nu vor lispi din peisaj. Asadar, acum este momentul perfect pentru recucerirea sufletului pereche, sau de ce nu, pentru a porni in cautarea lui. In luna lui Gustar Gemenii au au toate sansele sa se indragosteasca la prima vedere.

Rac

Nativii zodiei Rac pun dragostea pe primul plan in luna august. Viseaza la o vacanta insorita alaturi de persoana iubita. Energia lui Marte in Rac se manifesta pozitiv, conferindu-le nativilor energie si pofta de viata. Entuziasmul este la cote maxime. Atentie insa la comportament. Anumite gesturi sau expresii pot fi interpretate in mod gresit si vor starni gelozia partenerului de viata.

Leu

Nativii zodiei Leu experimenteaza o luna plina de surprize si evenimente in plan sentimental. Chiar daca sunt singuri nu duc lipsa de atentie din parte sexului opus. Vor cunoaste foarte multa lume noua si nu este exclus sa inceapa o noua relatie. Poate fi vorba doar de-o aventura de vara , de aceea n-ar trebui sa se entuziasmeze foarte tare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc