Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce zodie este sufletul tau pereche

Dinamic sau tandru, care sa fie sufletul tau pereche? Citeste mai jos compatibilitatile dintre semnele zodiacale si afla cu cine te potrivesti cel mai bine:

Fecioara

Fecioara este o persoana rationala care rareori isi pierde capul din cauza iubirii. Prudenta si calculata isi doreste sa pastreze controlul total asupra vietii persoanale. Tine foarte mult la intimitatea sa, de aceea isi doreste alaturi un partener la fel de discret. Se completeaza perfect cu Capricornul care ii ofera tandrete, intelegere si discretie. Racul este un alt partener potrivit pentru Fecioara. Loial si afectuos, va tine indubitabil cont de toate dorintele sale.

Balanta


Balanta tandra si senzuala poate fi completata de o persoana cu suflet boem, comunicativa si totodata diplomata. Isi doreste un partener care sa ii fie si iubit, dar si un prieten de incredere. Ar forma o pereche buna cu Taurul; ambii sunt guvernati de Venus si au in comun foarte multe pasiuni. Varsatorul idealist este un alt partener potrivit pentru Balanta romantica.

Scorpion

Scorpionul este misterios si pasional in dragoste. Desi nu-i place foarte tare sa iasa in evidenta, nu va accepta niciodata un partener cu un caracter slab. Poate forma o relatie cu sanse mari de reusita alaturi de Taur. Racul este un alt partener potrivit pentru nativul Scorpion. Ambii au teluri comune si se completeaza excelent.

Sagetator

Sagetatorul este curios si optimist, in general instabil in dragoste. Este atras de aventura si il incita la maxim jocul seductiei. Se potriveste foarte bine cu Berbecul, deoarece ambii sunt la fel de dinamici si activi. Alaturi de un nativ din zodia Gemeni nu se va plictisi niciodata, comunicarea si dorinta de schimbare fiind trasaturile comune care ii propie cel mai mult.

Capricorn


Responsabil si diplomat, Capricornul se remarca imediat prin sobrietate si seriozitate. Tine foarte mult la imaginea sa si da dovada de maturitate atunci cand se implica intr-o relatie. Nu-i plac aventurile; in general isi doreste legaturi de durata. Isi poate intalni sufletul pereche in persoana unui nativ din zodia Fecioara. Se completeaza foarte bine impreuna si impartasesc aceleasi asteptari de la o relatie. Pestii sunt la fel de prudenti si organizati, asadar fac casa buna impreuna.

Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt independenti si plini de viata. Au nevoie de libertate intr-o relatie si nu suporta sa fie sufocatii cu prea multa atentie. Si-ar putea intalni sufletul pereche in persoana unui nativ din zodia Gemeni. Amandoi agreeaza schimbarile si neprevazutul. Personalitatea Balantei si a Sagetatorului completeaza de asemenea caracterul Varsatorului.

Pesti

Pestii sunt visatori si idealisti, foarte usor de impresionat. Se indragostesc repede, insa nu isi dezvaluie sentimentele, fiind in general subtil cand vine vorba de relatii. In plan spiritual se potrivesc foarte bine cu Taurul. Racul este la fel de romantic, devotat, asadar reprezinta o alta pereche buna pentru nativiil zodiei Pesti.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc