Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 6 zodii cu lipici in dragoste

Se spune ca norocul ti-l faci singura. In privinta dragostei, sansa le surade mai mult celor care dau dovada de optimism si originalitate. Iata 6 zodii care se bucura de lipici in iubire:

Se spune ca norocul ti-l faci singura. In privinta dragostei, sansa le surade mai mult celor care dau dovada de optimism si originalitate. Iata 6 zodii care se bucura de lipici in iubire:

Taur


Nativii zodiei Taur sunt protejati in amor de Venus, planeta guvernatoare. Poate de aceea au mai mult noroc in dragoste si indiferent de situatie cad mereu in picioare. Optimisti si visatori, spera de fiecare data la mai bine. Stiu intotdeauna cum sa se comporte astfel incat sa se faca placuti de cei din jur si atrag cu usurinta sexul opus. Cand se indragostesc sunt afectuosi, fideli si isi dedica tot timpul persoanei iubite. Aceste trasaturi le confera un farmec aparte in fata celorlati.

Balanta


Se spune ca vorba dulce mult aduce. Nativii zodiei Balanta inteleg cel mai bine acest dicton si il utilizeaza intotdeauna in folosul lor. Stapanesc foarte bine arta conversatiei si reusesc mereu sa se faca agreati datorita optimismului molipsitor. Asa se face ca nici in dragoste nu duc lipsa de admiratori. Stiu foarte bine sa incite prin intermediul cuvintelor; bineinteles, limbajul corpului joaca un rol la fel de important. Ca este vorba de flirturi nevinovate sau aventuri, Balantele nu duc niciodata lipsa de suspans in dragoste.

Scorpion


Par foarte linistiti si pasivi, dar ascund o personalitate puternica. Sunt misteriosi, rafinati, permanent atrasi de sexul opus. Indubitabil, au lipici in dragoste dar si-n conflictele datorate amorului. Isi doresc totul sau nimic in iubire. Le place sa se joace cu focul. Faima de razbunatori nu-i sperie pe admiratori, dimpotriva. Scorpionii se afla de fiecare data in centrul atentiei intr-un grup. Apetitul erotic crescut si interesul pentru temele oculte ii transforma inevitabil in partenerii cei mai doriti.

Sagetator


Nativii zodiei Sagetator sunt curiosi, activi si deosebit de vorbareti. Intr-o relatie le place sa impartaseasca totul cu persoana iubita, de aceea sunt relaxati si deosebit de toleranti. In general au parte de instabilitate si aventura in dragoste. Totusi, nu se pot plange ca nu au parte de noroc. Sagetatorii sunt de cele mai multe ori oamenii potriviti la locul potrivit. Spontaneitatea si toleranta de care dau dovada le confera un plus de atractie in fata celorlalti.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn impresioneaza prin hotarare si fermitate. Dau dovada de maturitate si diplomatie chiar si in cazul situatiilor extreme, de aceea sunt un model pentru cei din jur. Femeile sunt inevitabil atrase de barbatii Capricorn care le inspira incredere si stiu sa isi respecte angajamentele. De asemenea, nativele zodiei au lipici la barbatii care isi doresc o relatie serioasa, lipsita de falsitate sau interese.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc