Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde isi intalnesc zodiile sufletul pereche

Ti-ai imaginat vreodata cum ar decurge intalnirea cu sufletul tau pereche? Astepti sa fii luata prin surprindere sau inca il mai cauti in cercul tau apropiat de prieteni. Citeste horoscopul de mai jos si afla unde poti sa-ti intalnesti jumatatea:

Ti-ai imaginat vreodata cum ar decurge intalnirea cu sufletul tau pereche? Astepti sa fii luata prin surprindere sau inca il mai cauti in cercul tau apropiat de prieteni? Citeste horoscopul de mai jos si afla unde poti sa-ti intalnesti jumatatea:

compatibilitate sufletul pereche Berbec

Berbecul este o persoana dinamica si plina de idei. Mereu pe picior de plecare, traieste intr-un ritm alert si isi gaseste permanent ceva de facut. Nu se indragosteste usor dar ii place sa se implice in aventuri pasagere.

Isi poate gasi sufletul pereche atunci cand se asteapta mai putin: mergand spre casa, la semafor sau la biblioteca. Trebuie doar sa se opreasca la timp pentru a-si recunoaste jumatatea.

Taur


Nativul Taur este o persoana sincera si afectuoasa. Tine foarte mult la siguranta lui, nu ii plac schimbarile bruste si nici nu obisnuieste sa riste. Ii place sa fie insotit de o persoana care-i impartaseasca punctele de vedere. Isi poate intalni sufletul pereche in cercul de prieteni. In general este foarte atent cu anturajul sau, asadar va prefera sa pastreze distanta daca se simte expus.

Gemeni


Gemenii sunt activi, foarte vorbareti si curiosi. Se imprietenesc imediat si se adapteaza cu usurinta intr-un spatiu necunoscut. Sunt deschisi spre nou si in general, raspund afirmativ la orice invitatie. Isi pot intalni sufletul pereche la locul de munca sau la diferite evenimente. Nativii se simt in largul lor in spatiile aglomerate si leaga cu usurinta prietenii.

Rac


Racul se defineste prin sensibilitate si un temperament placut. Ii place sa convietuiasca in armonie si este influentat cu usurinta de parerile celor din jur. Este romantic si visator, adora plimbarile lungi si cartile. Nu-i exclus sa-si intalneasca sufletul pereche la o plimbare in parc sau la cinema. Va face casa buna cu un partener linistit si afectuos, care-i seamana in gandire.

Leu


Calitatea lui majora este generozitatea. Leul stie sa-i rasplateasca pe cei din jur, atat timp cat primeste la randul lui aprecieri si complimente. In general se invarteste prin cercuri inalte, deoarece este exigent in privinta partenerului de viata. Isi poate intalni sufletul pereche in vacante sau la petreceri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc