Setari Cookie-uri

Horoscopul karmic: In ce s-ar reincarna fiecare zodie

Citeste zodiacul karmic si afla in ce persoana s-ar reincarna fiecare zodie. Descopera si tu cine ai fost intr-o viata anterioara.

Fecioara

Cea mai mare teama a nativului Fecioara este aceea de a fi catalogat drept o persoana confuza si dezordonata. Malitios si perfectionist, acesta acorda o atentie sporita chiar si celor mai nesemnificative detalii. Nu lasa nimic in voia soartei. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in persoana unui cercetator stiintific sau a unui psiholog.

Balanta

Balanta are o personalitate boema si visatoare. Idealista si comunicativa este omul ideilor care niciodata nu se multumeste cu o simpla explicatie. Semn de aer nestatornic are karma strans legata de spiritualitate. Intr-o alta viata se poate reincarna intr-un actor sau in persoana unui artist care adora sa le faca farse celorlalti.

Scorpion

Scorpionul trebuie sa invete legea autocontrolului. Este nerabdator, posesiv si isi doreste sa obtina imediat ceea ce vrea. Deseori actioneaza cu sange rece, este neiertator si se lasa condus de impulsivitate. S-ar putea reincarna in persoana unui medic sau a unui infractor periculos.

Citește și:

Sagetator

Nativul Sagetator lupta pentru idealuri inalte. Detesta ipocrizia si teatralitatea. Loialitatea este trasatura sa dominanta si este o persoana de cuvant, un real ajutor pentru prieteni. Personalitatea sa este complexa; ii place sa aiba o viata activa, dar nu tinde sa iasa din cotidian. S-ar putea reincarna in persoana unui invatator sau a unui artist plastic.

Capricorn

Nativul Capricorn traieste pentru a triumfa in viata. Tine la respectul celor din jur, responsabilitatea fiind cea mai mare calitate a sa. Are vointa si putere de munca dar pentru a reusi trebuie sa se detaseze spiritual. Este prea emotiv. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in persoana unui filosof celebru.

Varsator

Varsatorul este un semn de aer, flexibil si independent. Dorintele sale nu cunosc limite si trebuie sa invete lectia tolerantei. Este nerabdator, nonconformist si da dovada de naivitate. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna intr-un magician sau intr-un profet.

Citește și:

Pesti

Nativii zodiei Pesti au o personalitate duala. Sunt tacuti, tematori si nu le place sa vorbeasca despre propria persoana. Le e greu sa-si controleze emotiile si trebuie sa-si disciplineze iesirile necontrolate. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in poeti sau in persoana unor artisti boemi.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc