Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla care sunt previziunile astrale pentru luna decembrie. Descopera ce surprize te asteapta in dragoste si in cariera la sfarsit de an:


Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile Fecioara

Esti nemultumit in relatia de cuplu si iti doresti sa porti o discutie deschisa. Ar trebui sa iei cat mai curand o hotarare. Discutii tensionate ar putea sa apara si din cauza banilor. Trebuie sa oferi explicatii pe care nu le doresti. Cariera iti aduce motive de bucurie. Primesti un bonus substantial si aprecieri.

Balanta

Ai mintea plina de idei creatoare in luna decembrie. Planurile tale sunt extrem de interesante, insa nu o sa reusesti sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus. Graba si entuzismul te determina sa dai startul unor activitati placute, insa obligatiile aparute pe ultima suta de metri iti vor da planurile peste cap. Lasa totul sa decurga natural si nu mai anticipa ce trebuie sa se intample.

Scorpion

Ai traversat o perioada plina de schimbari si mai mult ca niciodata iti doresti sa te relaxezi. In luna decembrie astrele prefigureaza liniste si mai putina agitatie. Totusi, pastreaza telefoanele pe langa tine. S-ar putea sa primesti o veste foarte buna. Te asteapta un cadou imprevizibil care o sa-ti schimbe in bine dispozitia. Cariera te multumeste si iti ofera satisfactii.

Sagetator

Prima saptamana a lui decembrie se anunta a fi una romantic, plina de surprize placute. Toate iti ies exact asa cum ti-ai dorit. Asa cum stii, nemultumitului i se ia darul, asadar nu-ti schimba deciziile peste noapte. Acorda o atentie mai mare sectorului financiar. Tinzi sa cheltuiesti prea mult si s-ar putea sa intampini dificultati serioase.

Capricorn

Intampini dificultati in sectorul sentimental. Prezenta lui Marte alimenteaza certurile si nemultumirile. Incepand cu 14 decembrie urmeaza o perioada mai linistita, asadar e nevoie de rabdare si toleranta. Banii reprezinta o alta preocupare. Ti-ai planificat gresit bugetul si constati ca trebuie sa cheltuiesti mai putin. Totusi, sfarsitul lunii te surprinde intr-un ton optimist, alaturi de cei dragi.

Varsator
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc