Setari Cookie-uri

Astrologie: top 5 zodii mistice fascinate de ocultism

Anumite semne din horoscop iubesc misterul si au dezvoltat o adevarata pasiune pentru stiintele oculte. Citeste totul despre personalitatea fascinanta a zodiilor mistice fascinate de spiritualitate si ocultism:

Anumite semne din horoscop iubesc misterul si au dezvoltat o adevarata pasiune pentru stiintele oculte. Citeste totul despre personalitatea fascinanta a zodiilor mistice fascinate de spiritualitate si ocultism:

Rac

Nativul Rac este unul dintre cele mai sensibile semnele ale zodiacului. Receptiv la mediul extern, traieste puternic ancorat in realitate si este permanent preocupat de grija altora. Personalitatea sa este rezervata si enigmatica. Intotdeauna priveste dincolo de aparente si cauta raspunsuri suplimentare.

Ii place sa studieze si este incantat cand i se cer sfaturi. Cu orice pret vrea sa-i faca fericiti pe cei din jur.
Are un spirit dezvoltat de observatie. Il fascineaza misterul, insa deseori are tendinta sa exagereze. Se panicheaza usor si tinde sa gandeasca negativist.

top 5 zodii mistice fascinate de ocultism

Scorpion


Scorpionul este un semn zodiacal recunoscut pentru personalitatea complexa. In aparenta o fire linistita, se invaluie intr-o aura de mister si nu permite oricui sa ii divulge intentiile. Nativul are un caracter dificil de interpretat si se face inteles doar atunci cand isi doreste.

Manifesta un interes sporit catre domeniile care ii inspira nesiguranta si misteriozitate. Ii place sa traiasca periculos si nu-l sperie riscul. Tot ceea ce i se pare ocult il atrage ca un magnet. Ocultismul este o taina care-l fascineaza, deoarece ii permite sa descopere cat mai multe detalii despre natura umana.

Sagetator

Impulsivitatea si dezechilibrul reprezinta elementele care definesc cel mai bine semnul de foc al Sagetatorului. Dorintele acestui nativ nu cunosc limite si niciodata nu va putea sa fie supus de altii. Este ambitios si nu se impiedica in detalii atunci cand vrea sa afle ceva. De cele mai multe ori se simte neinteles de persoanele care-l inconjoara.

Sustine loialitatea, corectitudinea si incearca de fiecare data sa nu se abata de la aceste principii. Poseda arta de a conduce exemplar o discutie si nu se teme sa abordeze tematici variate. Ar putea sa discute ore intregi despre filosofie, religie sau tainici oculte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc