Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul tau in Anul Dragonului

Pe 22 ianuarie 2012 s-a incheiat Anul Iepurelui de Metal, facand loc unui alt an, acela al Dragonului de apa. In cultura chinezeasca, Anul Dragonului este vazut precum un an plin de succese, provocari si transformari importante.

Pe 22 ianuarie 2012 s-a incheiat Anul Iepurelui de Metal, facand loc unui alt an, acela al Dragonului de apa. In cultura chinezeasca, Anul Dragonului este vazut precum un an plin de succese, provocari si transformari importante.

In astrologia chinezeasca, Dragonul este considerat cel de-al cincilea animal al horoscopului. Anul 2012 este Anul Dragonului de Apa.

2012, Anul Dragonului in horoscopul chinezesc

Dragonul este un animal legendar si un simbol al imparatului in China. Dragonul este plin de culori misterioase, cultura chinezeasca considerand faptul ca dragonul este imprevizibil, de neatins, iar oamenii nu ii pot vedea in acelasi timp capul si coada.

In dragoste, persoanele Dragon nascute in 2012 sunt firi pasionale, oferindu-se pe tava atunci cand sunt indragostite. Ele trec cu vederea micile defecte ale partenerilor si folosesc drept scut afectiunea. Au nevoie de atentie constanta si admiratie din partea sexului opus.

Nu este dificil pentru persoana Dragon sa isi gaseasca sufletul pereche, ci este mai greu pentru aceasta sa accepte ca si-a gasit partenerul pe viata. Ii plac aventurile amoroase si flirtul si se tem de o relatie serioasa. Un Dragon poate deveni destul de repede frustrat din cauza dependentei partenerului de el, si va pune punct relatiei, dorindu-si o relatie noua.

Dragonul, simbol al puterii si bogatiei

2012, Anul Dragonului in horoscopul chinezesc: simbol si putere


Cei nascuti in anul Dragonului au o carisma naturala si sunt persoane foarte puternice si norocoase. Este putin probabil ca ei sa treaca neobservati intr-un cerc de prieteni. Persoana Dragon are o minte activa si prezinta un interes sincer pentru lumea din jurul sau. Aceasta persoana este o fire increzatoare, care stie ce vrea de la viata. Destul de egoist si ambitios, nativul Dragon nu se va opri de la nimic pana cand nu va obtine ceea ce isi doreste.

Persoana nascuta in anul 2012 (sau in oricare alt an din semnul Dragonului) isi poarta coroana destinului si este capabila de mari realizari pe toate planurile daca stie sa isi valorifice energia, inteligenta si talentul. Unui nativ din Dragon ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei si sa fie ascultat. Intotdeauna isi va ajuta prietenii aflati in necaz, rezolvand problemele acestora cu autoritate si demnitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc