Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul tau in Anul Dragonului

Pe 22 ianuarie 2012 s-a incheiat Anul Iepurelui de Metal, facand loc unui alt an, acela al Dragonului de apa. In cultura chinezeasca, Anul Dragonului este vazut precum un an plin de succese, provocari si transformari importante.

In cariera, este posibil ca Dragonul sa intervina pentru a influenta viata unei persoane nascute sub semnul Vaca. De aceea, persoanele Vaca vor pierde suportul multor colegi de munca. Nu este necesar sa se forteze pentru a trece peste probleme, ci doar sa le rezolve. Ignoranta nu este suficienta, iar asteptarile de la viata a nativilor din Vaca sunt destul de mari pentru ca altcineva sa le rezolve conflictele.

In dragoste, persoanele din Vaca trebuie sa aiba rabdare in relatii deoarece gasesc dragostea adevarata destul de greu. Ar fi bine sa evite micile neintelegeri din cuplu si sa incerce sa mentina relatia pe linia de plutire. Barbatii vor avea mai mult noroc decat femeile in dragoste in anul 2012.

Tigru



Daca ziua ta de nastere este inainte de 4 Februarie, atunci semnul tau zodiacal este Vaca, nu Tigru.

Tigrul este un animal puternic, sigur pe el, cu instincte bine formate in ceea ce priveste supravietuirea. Foarte multe animale se tem de forta acestuia.

Persoanele din Tigru vor avea un an plin, in care provocarile vor fi la ordinea zilei. Ar fi cazul ca nativii din aceasta zodie sa nu incerce sa faca schimbari in viata lor sau sa se implice in afaceri. Oportunitatile vor fi foarte scazute, iar in cariera vor exista cateva dificultati.

2012, Anul Dragonului in horoscopul chinezesc: Zodia Tigur

In dragoste, anul 2012 se anunta a fi unul plin de distractii: multe flirturi, aventuri de-o noapte, insa niciun semn de o iubire adevarata. Daca Tigrii sunt deja intr-o relatie, atunci este indicat sa aiba grija la ceea ce spun si sa isi controleze comportamentul in preajma persoanei iubite.

Iepure



Daca ziua ta de nastere este inainte de 4 Februarie, atunci semnul tau zodiacal este Tigru, nu Iepure.

Anul 2012 se anunta a fi un an plin de succese pe toate planurile in ceea ce priveste nativii din Iepure. In cariera, relatiile de afaceri vor fi infloritoare. Mare atentie la oamenii din preajma voastra. Multi vor fi invidiosi pe norocul vostru si vor incerca sa va puna obstacole in cale.

In dragoste, lucrurile par sa se calmeze. Persoanele din Iepure sunt pe fagasul cel bun in ceea ce priveste viata sentimentala. Pentru cei singuri, daca vreti sa va gasiti sufletul pereche, atunci nu disperati. Dragostea este dupa colt, trebuie doar sa o asteptati. Comunicarea va fi punctul forte in acest an in relatii, asa ca, pe langa cariera si viata sociala, pastrati o legatura stransa si cu partenerul de viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc