Setari Cookie-uri

Astrologie: Barometrul cuplului in luna lui Faurar

Sigur vrei sa stii ce surprize ti-au pregatit astrele in sectorul sentimental in luna februarie. Afla acum previziunile astrale citind horoscopul cuplului pentru fiecare zodie:

Viata sentimentala pentru fiecare semn din horoscop in luna lui Faurar

Fecioara


Te astepti ca hotararile tale sa aiba o influenta benefica asupra relatiei tale, insa realitatea este alta. Nu te multumeste reactia partenerului tau si te simti dezamagita. Poate ai avut asteptari prea mari, nu te grabi sa tragi prea repede concluzii. Mai mult noroc se arata spre jumatatea lunii februarie. Romantismul paseste cu pasi timizi dar siguri si in casa ta.

Balanta


Luna februarie nu anunta schimbari majore in relatia ta si cu toate astea, ceva te nemultumeste. Ti-ai dori sa vezi mai multa atentie din partea jumatatii tale. Fii rabdatoare si nu fa presiuni exagerate. N-o sa te plictisesti prea tare nici daca esti singura. Venus stationeaza in sectorul tau in a doua parte a lunii si aduce o perioada favorabila pentru intalniri si posibilitati de flirt.

Scorpion


Ai parte de o conjunctura astrala favorabila in prima saptamana a lunii februarie. Se anunta momente pasionale si romantice. Prezenta lui Marte amplifica entuziasmul dar poate provoca si tensiuni. Atentie la tentatii. Daca esti implicata intr-o relatie nu este exclus sa fii tentata de o aventura. Jocul iti pare incitant pentru inceput dar ai grija pana unde mergi.

Sagetator


Iata o luna promitatoare in amor pentru tine. Horoscopul cuplului in februarie se anunta incitant. Planeta guvernatoare impreuna cu Venus pun la cale suprize de proportii. Nu rata oportunitatile pe care le primesti si fii cu ochii in patru. Atmosfera in plan sentimental se anunta activa, presarata cu schimbari si experiente noi.

Capricorn


Continui sa repeti anumite greseli, desi este evident ca nu esti pe calea cea buna. Accepta prezentul imperfect si ia masuri drastice daca iti doresti un viitor stralucit. Poate a venit momentul pe care-l asteptai. Jumatatea lui februarie iti aduce mai multe infromatii utile si certitudini in privinta relatiei tale. Ai libertate totala in decizii; fa alegeri rationale.

Varsator


Esti o persoana populara in aceasta luna. Ai grija sa nu starnesti gelozia partenerului tau; vei primi cateva propuneri de intalniri. Daca esti singura, aceste este momentul pe care-l asteptai. Imbunatatirea sectorului sentimental este prioritara in februarie si se pare ca perseverenta ta va fi urmata de consecinte benefice.

Pesti


Complimentele pe care le primesti nu se rezuma doar la simple aprecieri. Inceteaza sa te mai prefaci ca nu observi si accepta realitatea. In aceasta luna ai oportunitatea sa faci pasi importanti in sectorul sentimental. Depinde foarte mult de tine. Marte care simbolizeaza agresivitatea, iti aduce pasiune si senzualitate in casa dragostei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc