Setari Cookie-uri

Astrologie: Sufletul pereche si compatibilitatea zodiilor

Descopera cum stai cu dragostea si care este sufletul tau pereche.

Cuvinte cheie pentru zodia Fecioara: sinceritate, incredere, prietenie

Caracteristici pentru zodia Fecioara: Persoanele din zodia Fecioara sunt firi deschise, prietenoase si foarte sensibile. Pentru ele dragostea este un lucru suprem, pe care il cauta intreaga viata. Isi doresc sa aiba parte de o relatie platonica, plina de iubire si pasiune si fac tot posibilul pentru a isi gasi partenerul ideal, acea jumatate care sa le intregeasca. Iubesc cu patima si se dedica in totalitate unei relatii adevarate.

Compatibilitate pentru zodia Fecioara: Gemeni, Rac, Leu, Balanta, Scorpion.


Balanta


Balanta: Atractia sufletelor si compatibilitate


Cuvinte cheie pentru zodia Balanta: maturitate, incapatanare, prietenie

Caracteristici pentru zodia Balanta: Persoanele din zodia Balanta sunt firi directe, care stiu ce isi doresc de la viata. Destul de sceptice, nu isi ofera inima tuturor partenerilor si incearca sa pastreze distanta pana in momentul in care sunt siguri de iubirea celuilalt. In relatii sunt destul de reci si directi, nu le plac jocurile sentimentale sau romantismul, fiind mai degraba niste persoane mature, cu picioarele pe pamant.

Compatibilitate pentru zodia Balanta: Berbec, Fecioara, Scorpion, Sagetator.


Scorpion


Zodia Scorpion: Atractia sufletelor si compatibilitate


Cuvinte cheie pentru zodia Scorpion: incapatanare, pasiune, iubire

Caracteristici pentru zodia Scorpion: Persoanele din zodia Scorpion adora sa se bucure de viata. Le plac relatiile de scurta durata, in care nu se leaga foarte mult de partener deoarece simt nevoia sa fie libere si independente. Urasc rutina si fac tot posibilul sa scape de ea. Isi doresc parteneri directi, increzatori in fortele proprii, care stiu ce vor de la viata. Se indragostesc destul de rar, dar cand o fac uita de regulile lor si iubesc cu patima.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc