Setari Cookie-uri

Numerologie: Compatibilitate in numarul iubirii voastre

Descopera care este cifra norocoasa a relatiei tale.

Numarul iubirii 7: spiritualitate, incredere, prietenie, incapatanare;

Numarul iubirii 8: putere, autoritate, organizare, eficienta, pasiune;

Numarul iubirii 9: compasiune, imaginatie, generozitate, devotement, emotie, vise.


Numerologie: Compatibilitate in numarul iubirii voastre


Numerologie: Numarul destinului


Pentru a descoperi starea relatiei voastre si cat de bine va potritiviti, trebuie sa compari numarul iubirii tale cu numarul iubirii lui.


Numarul iubirii: 1 si 1

Va potriviti de minune: Sunteti doua persoane independente, care isi doresc sa isi gaseasca drumul in viata. Va place competitia si veti face orice pentru a va depasi din punct de vedere profesional. Este important sa va faceti teluri comune si sa incercati sa le atingeti impreuna. Daca invatati sa va acceptati personalitatea dura, veti avea parte de o relatie plina de pasiune si romantism.

Numarul iubirii: 1 si 2

O relatie dificila: Amintiti-va de fiecare data ca trebuie sa lucrati la relatia voastra. Lasati deoparte orgoliul si bucurati-va de fericirea in doi.

Numerologie: Numarul destinului

Numarul iubirii: 1 si 3

O relatie fericita: Sunteti norocosi, aveti o relatie plina de fericire. Persoana cu numarul iubirii 3 este foarte sigura pe ea si stie ce vrea de la viata, in timp ce persoana cu numarul iubirii 1 este stalpul in relatie, cea care vine cu idei si mentine relatia vie.

Numarul iubirii: 1 si 4

O relatie plina de conflicte: Relatia voastra este destul de dificila – persoana cu numarul iubirii 1 este o fire independenta, in timp ce persoana cu numarul iubirii 4 este obsedata de control.

Numarul iubirii: 1 si 5

Va intelegeti de minune: Sunteti doua persoane independente si pasionale. Pentru a fi fericiti aveti nevoie de spatiu, asa ca nu va complesiti partenerul cu iubire, lasati-l sa respire liber.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc