Setari Cookie-uri

Numerologie: Compatibilitate in numarul iubirii voastre

Descopera care este cifra norocoasa a relatiei tale.

Numarul iubirii: 2 si 5

O relatie plina de pasiune: Unul hais, celalalt cea. In timp ce persoana cu numarul iubirii 5 vrea libertate, cea cu numarul iubirii 2 isi doreste stabilitate si rutina. Daca lucrati impreuna si invatati sa va respectati deciziile, dragostea voastra va deveni din ce in ce mai puternica.

Numarul iubirii: 2 si 6

Aveti noroc, sunteti facuti unul pentru celalalt. Va plac relatiile de lunga durata deoarece amandoi deveniti dependenti de partener. Sunteti stabili in sentimente si va dedicati trup si suflet unul celuilalt.

Numarul iubirii: 2 si 7

Numerologie: Numarul destinului

O relatie dificila, plina de regrete si amintiri. Incercati sa va acordati timpul necesar pentru a discuta si a decide ce vreti de la relatia voastra.

Numarul iubirii: 2 si 8

O relatie perfecta: amandoi familisti convinsi, sensibili si foarte romantici, va completati reciproc si va ajutati in momentele dificile.

Numarul iubirii: 2 si 9

O relatie complicata, plina de emotii si ciocniri violente. Setati-va prioritatile si discutati deschis despre relatia voastra.

Numarul iubirii 3 si 3

Numerologie: Numarul destinului

O relatie ideala: amandoi sunteti distractivi, deschisi la nou si foarte prietenosi. Va place sa va bucurati de viata si sa petreceti cat mai mult timp impreuna.

Numarul iubirii: 3 si 4

O relatie dificila, in care spontaneitatea se bate cap in cap cu dorinta de rutina.

Numarul iubirii: 3 si 5

O relatie fericita: Va intelegeti bine si va placeti sa faceti totul impreuna. Chiar daca petreceti foarte mult timp impreuna exista slabe sanse de a cadea in zona rutinei.

Numarul iubirii: 3 si 6

Numerologie: Numarul destinului
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc