Ziua de nastere nu inseamna doar inceput, ci si sfarsit deoarece aceasta iti poate revela cand si cum vei muri.

Pentru a descoperi toate acestea trebuie doar sa stii ziua saptamanii in care te-ai nascut. Daca nu poti afla acest lucru, acest motor de cautare iti poate fi de mare ajutor: What Day of The Week were you born?

Introdu datele tale de nastere, iar programul iti va afisa in ce zi a saptamanii te-ai nascut.

Important: Astrologia presupune ipoteze din viata noastra, care nu devin intotdeauna realitati. Destinul si viitorul pot fi schimbate!

Astrologie: Cand vei muri?

Daca te-ai nascut in ziua de LUNI: Neptun este planeta care iti decide sfarsitul

Moartea cauzata de abuzul de droguri sau de alcool, de o boala grava sau de medicamente prescrise gresit intra sub semnul lui Neptun. Aceasta planeta aduce o moarte usoara, rapida, fara durere si de cele mai multe ori decesele pot aparea din vina persoanei decedate: fie consumul excesiv de alcool, accidentul de masina sau chiar si inecul, toate acestea sunt guvernate de Neptun.

Persoanele nascute in ziua de Luni mor in jurul varstei de 50 de ani, iar decesele acestora vor fi acoperite de mister de fiecare data. In unele cazuri, nimeni nu va sti niciodata cu adevarat cum sau de ce a murit o anumita persoana.

Daca te-ai nascut in ziua de MARTI: Marte este planeta care iti decide sfarsitul

Marte actioneaza precum un declansator in cazul experientei cu moarte. Aceasta planeta are legatura cu pistoale, incendii, cutite. Marte guverneaza mortile violente, destul de dure. Persoanele nascute in ziua de Marti vor muri brutal deoarece Marte este sinonima cu lucrurile mecanice, masini sau sporturi extreme. Cauzele mortii: taierea piciorului, accident de masina, impuscaturi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: