Numarul vietii este cel care te ghideaza, iti dezvaluie trasaturile si te diferentiaza de toti ceilalti. Acesta mai poarta si denumirea de Calea vietii sau Calea nasterii deoarece te reprezinta inca din momentul nasterii.

Numerologie: Cum calculezi numarul vietii?

Numarul vietii poate fi aflat cu un calcul matematic destul de simplu: Aduni cifrele de la ziua ta de nastere pana in momentul in care ajungi la o singura cifra.

Spre exemplu, daca te-ai nascut pe data de 24 decembrie 1985, calculul va fi:

Numarul vietii = Ziua de nastere + luna + anul

2 + 4 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 5 = 32

32 -> 3 + 2 = 5

Asadar, numarul vietii este 5.

Numerologie: Calculeaza numarul vietii tale Numarul vietii 1

Cuvinte cheie: putere, forta, sinceritate, maturitate, creativitate, inovatie

Trasaturi: Numarul vietii tale este 1. Cifra 1 te face sa fii o persoana stabila, un adevarat lider. Esti dispusa sa faci orice pentru a iti proteja drepturile si opiniile pe care le ai. Pentru asta trebuie doar sa te bazezi pe propria persoana si sa nu astepti sfaturi din partea celor din jurul tau. Ai nevoie de libertate, de spatiul tau pentru a te desfasura si a actiona. Ai foarte multa putere si, cand vrei ceva, mergi pana in panzele albe pentru a il obtine.

Elemente negative pentru persoana cu Numarul vietii 1: Ai tendinta de a fi egoista si pretentioasa. Vrei sa fii in centrul atentiei, asa ca poti deveni usor aroganta sau laudaroasa. Iti este destul de greu sa inveti de la ceilalti deoarece nu ai rabdarea necesara. Sarcinile detaliate te obosesc destul de repede.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: