Setari Cookie-uri

Horoscop: Astrele in saptamana Pastelui

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru perioada Pastelui.

Lucrurile se schimba destul de repede pentru tine. Vei avea parte de mici surprize placute din partea unor persoane de la care nici nu te astepti. Chiar daca esti concentrata pe munca, vei avea timp sa iti analizezi viata si sa te concentrezi pe relatia cu cei din jurul tau. Aceasta saptamana poate fi o perioada foarte buna pentru a deveni mai comunicativa si mai prietenoasa cu familia.

Taur

Astrologie: Zodia Taur in Saptamana Pastelui

Inca esti in cautarea unor raspunsuri in ceea ce priveste viata ta personala. Iti este teama sa iei deciziile importante deoarece nu vrei ca persoanele dragi sa sufere din aceasta cauza. Este posibil ca o persoana sa iti schimbe modul de a gandi si sa te determine sa faci pasul pentru a pune ordine in viata ta. In ceea ce priveste planul sentimental, dragostea si-a cam pierdut din farmec. Incearca sa vorbesti cu partenerul despre lucrurile care te framanta.

Citește și:

Gemeni

Astrologie: Zodia Gemeni in Saptamana Pastelui

Saptamana Pastelui este o saptamana destul de dificila pentru tine. Se anunta schimbari mari pe plan profesional, pregateste-te pentru o perioada in care vei lucra aproape non stop. Pe plan sentimental totul este roz, asa ca te poti baza pe partenerul tau atunci cand vine vorba despre problemele pe care le ai. Cere-i sfaturi si roaga-l sa te sprijine in situatiile dificile.

Rac

Astrologie: Zodia Rac in Saptamana Pastelui

Toate conflictele pe care le-ai avut cu partenerul incep sa fie date uitarii. Aminteste-ti faptul ca atentia si compromisul sunt cele doua elemente care intretin o relatie. Un lucru destul de important este pe cale sa apara in viata ta, asa ca incearca sa iti organizezi viata si sa iti pui ordine in ganduri pentru a te bucura din plin de ceea ce urmeaza.

Leu

Astrologie: Zodia Leu in Saptamana Pastelui

Pentru tine Saptamana Pastelui este una foarte speciala deoarece iti aminteste de copilarie. Vei avea parte de foarte multe surprize placute si vei fi cu adevarat fericita. Vei descoperi ca nu esti persoana dificila si ciudata, ci din contra. Ai o viata complet schimbata, iar tu esti mult mai matura si mai sincera. Pentru tine se anunta o perioada de tranzitie, in care vei avea parte de mici schimbari pe plan profesional.

Citește și:

Fecioara

Astrologie: Zodia Fecioara in Saptamana Pastelui

In saptamana Pastelui traiesti o perioada destul de ciudata. Ai impresia ca nimeni nu te asculta si nu te intelege, de aceea iti creezi o lume a ta, departe de toti ceilalti. Vei avea timp pentru a iti pune ordine in ganduri deoarece vei fi doar tu, cu ideile si problemele tale. Incearca sa gandesti optimist si nu iti fie teama sa ceri ajutorul familiei atunci cand simti nevoia.

Balanta

Astrologie: Zodia Balanta in Saptamana Pastelui

Pentri tine saptamana Pastelui vine cu schimbari majore pe toate planurile. In ceea ce priveste viata profesionala, se anunta oportunitati in afaceri. Nu iti fie teama sa ai incredere in sefii tai, acestia iti vor arata drumul catre succes. Pe plan sentimental, romantismul si pasiunea vor da startul unei perioade pline de dragoste. Aminteste-ti faptul ca sinceritatea si comunicarea sunt cheile esentiale ale unei relatii.

Scorpion

Astrologie: Zodia Scorpion in Saptamana Pastelui

Astrele ti-au pregatit numai surprize in perioada Pastelui. Se pare ca aceastea te vor insoti peste tot, oferindu-ti inspiratia de care ai nevoie pentru a face ceea ce iti doresti. Este posibil ca o surpriza neplacuta sa iti dea planurile peste cap. Conteaza sa ramai calma si sa ceri ajutorul familiei daca simti nevoia. Asculta-ti inima si si continua sa visezi daca vrei sa fii pe deplin fericita.

Citește și:

Sagetator

Astrologie: Zodia Sagetator in Saptamana Pastelui

Pentru tine saptamana Pastelui va fi una foarte linistita. Vei avea timp suficient sa descoperi ceea ce esti si sa intelegi care este scopul tau in viata. Tine-ti aproape prietenii pentru ca este posibil ca spre sfarsitul lunii sa ai nevoie de ajutorul lor. In ceea ce priveste viata sentimentala, exista mici probleme de comunicare cu partenerul, insa nimic care sa te ingrijoreze. Ofera-i mai multa atentie si trateaza intreaga situatie cu rabdare si intelegere.

Capricorn

Astrologie: Zodia Capricorn in Saptamana Pastelui

In saptamana Pastelui, astrele au grija de tine. La munca vei fi apreciata pentru orele suplimentare pe care le-ai facut in ultimele luni si astfel vei castiga si increderea superiorilor tai. Pe plan sentimental totul merge foarte bine, fiind intr-o continua luna de miere cu partenerul. Sfat: Nu lasa relatia sa iti influenteze modul de a gandi si nu iti indeparta prietenii. Este posibil sa intri intr-o rutina din care vei iesi cu greu.

Citește și:

Varsator

Astrologie: Zodia Varsator in Saptamana Pastelui

Pentru tine vor exista mari schimbari pe plan profesional: vei munci ore suplimentare, insa vei fi apreciata de superiorii tai. Te vei acomoda destul de repede cu noul program, iar colegii de munca iti vor fi alaturi pentru a te ajuta. Incearca sa nu te concentrezi doar pe viata profesionala, facand loc si realitatii care te inconjoara. Poate ca este timpul sa te gandesti si la relatia cu partenerul si sa incerci sa rezolvi lucrurile care iti dau batai de cap.

Pesti

Astrologie: Zodia Pesti in Saptamana Pastelui

In aceasta saptamana astrele s-au aliniat in favoarea ta. Saptamana Pastelui este o perioada de tranzitie, in care te vei redescoperi si vei realiza care sunt lucrurile care te fac cu adevarat fericita. Conflictele cu cei din jurul tau vor disparea, iar tu te vei putea bucura de liniste din nou. Pe plan sentimental, relatia cu partenerul este pe drumul cel bun. Spune ceea ce simti si lasa iubirea sa isi joace propriul rol.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc