Berbec

Zodia Berbec: Idei de cadouri pentru Pasti

7 idei de cadouri perfecte pentru prietenii mâncăcioși

Caracteristici: Berbecul este o zodie extrem de incapatanata, care prefera cadourile scumpe, de firma si ingenioase. Pentru Berbec nu conteaza gestul, ci cadoul in sine, asa ca daca vrei sa ii cumperi ceva asigura-te ca este un lucru inventiv, care sa il impresioneze.

Idei de cadouri pentru zodia Berbec: articole cosmetice scumpe, tricouri, camera foto, ochelari de soare, parfumuri, buchete de flori, ceas, bilete la un concert.

Taur

Zodia Taur: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Taurul nu este o zodie foarte dificila in ceea ce priveste micile surprize. Pentru el gestul conteaza si semnificatia cadoului in sine. Fie ca ii cumperi ceva scump, fie ca alegi un cadou ingenios si ieftin, Taurul va aprecia gestul si se va bucura de cadou.

Idei de cadouri pentru zodia Taur: bomboane, articole vestimentare, accesorii, abonament la masaj pentru cateva luni, o vacanta, flori, carti, o invitatie la un restaurant, bilete la concert, articole de frumusete, cristale, carte de bucate, lumanari parfumate.

Gemeni

Zodia Gemeni: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Gemenii sunt o zodie practica, motiv pentru care apreciaza cadourile utile, pe care sa le foloseasca mai tot timpul. Acestia sunt atrasi de tehnologie, asa ca daca te tin buzunarele le poti cumpara foarte multe obiecte folositoare, de care sa se bucure.

Idei de cadouri pentru zodia Gemeni: telefon mobil, electronice, ceas, laptop, set de pix si stilou, puzzle, jocuri inteligente (cub rubik, monopoly, jenga), enciclopedii, parfumuri, abonament la o revista, inele, bratari, betisoare parfumate, casti pentru telefon.

Top 5 magazine cu jucării și idei de cadouri pentru copii: urmărește-le de Moș Nicolae!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: