Setari Cookie-uri

Horoscop: Cadouri de Pasti in functie de zodie

Stii ce cadouri sa faci de Pasti? Daca esti in pana de idei noi venim in ajutorul tau, oferindu-ti idei de cadouri in functie de zodie:

Caracteristici: Taurul nu este o zodie foarte dificila in ceea ce priveste micile surprize. Pentru el gestul conteaza si semnificatia cadoului in sine. Fie ca ii cumperi ceva scump, fie ca alegi un cadou ingenios si ieftin, Taurul va aprecia gestul si se va bucura de cadou.

Idei de cadouri pentru zodia Taur: bomboane, articole vestimentare, accesorii, abonament la masaj pentru cateva luni, o vacanta, flori, carti, o invitatie la un restaurant, bilete la concert, articole de frumusete, cristale, carte de bucate, lumanari parfumate.

Gemeni

Zodia Gemeni: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Gemenii sunt o zodie practica, motiv pentru care apreciaza cadourile utile, pe care sa le foloseasca mai tot timpul. Acestia sunt atrasi de tehnologie, asa ca daca te tin buzunarele le poti cumpara foarte multe obiecte folositoare, de care sa se bucure.

Idei de cadouri pentru zodia Gemeni: telefon mobil, electronice, ceas, laptop, set de pix si stilou, puzzle, jocuri inteligente (cub rubik, monopoly, jenga), enciclopedii, parfumuri, abonament la o revista, inele, bratari, betisoare parfumate, casti pentru telefon.

Citește și:

Rac

Zodia Rac: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Racul este o zodie destul de dificila cand vine vorba despre cadouri. Chiar daca ai impresia ca stii ce ii place, descoperi ca nu il cunosti suficient pentru a ii cumpara un cadou care sa il multumeasca. Pentru un Rac trebuie sa gasesti cadoul despre care ti-a vorbit sau despre care era foarte incantat, insa niciodata nu ti-a spus ca si-l doreste.

Idei de cadouri pentru zodia Rac: produse tehnologice, Ipod, telefon, casti audio, accesorii pentru telefon, o sticla de vin, un catel, fotoliu, halat de casa, plante de apartament, o vacanta in strainatate, bilete la concert, accesorii vestimentare, carti, parfumuri.

Leu

Zodia Leu: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Leul este o zodie pasionata de cadouri: emotia descoperirii, dorinta de a afla ce se ascunde in spatele ambalajului, placerea de a se bucura... pentru Leu orice cadou este perfect deoarece se simte apreciat si flatat.

Citește și:

Idei de cadouri pentru zodia Leu: bijuterii, articole vestimentare, ochelari de soare, bratari, telefon, carte, un tablou pictat sau chiar o caricatura cu persoana respectiva, parfumuri, lumanari parfumate, genti, ciocolata fina, bilete la spectacol, articole pentru casa.

Fecioara

Zodia Fecioara: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Fecioara este o zodie extrem de pretentioasa. Nici macar ea nu stie ce isi doreste, asa ca daca vrei sa o multumesti trebuie sa iti pui imaginatia la lucru si sa vii cu idei ingenioase. Indiferent de cadoul pe care il cumperi, asigura-te ca il impachetezi diferit si cat mai spectaculos.

Idei de cadouri pentru zodia Fecioara: agenda personalizata, tricouri personalizate, calendar, articole de casa, carti despre medicina, parfumuri cu esente fresh, articole vestimentare, accesorii, invitatie la un restaurant, carti de critica literara, aparate de bucatarie.

Citește și:

Balanta

Zodia Balanta: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Balanta este o zodie foarte deschisa, care iti spune direct ceea ce isi doreste. Aceasta considera ca este mult mai bine sa isi dea cu parerea decat sa cumperi tu ceva pe care nu o sa il foloseasca niciodata. Nu te simti jignita, ci multumeste-te pentru faptul ca nu vei petrece foarte mult timp in cautarea cadoului potrivit.

Idei de cadouri pentru zodia Balanta: sampanie, un parfum scump, un set de aromoterapie, articole pentru bucatarie, articole vestimentare, un abonament la masaj pentru cateva luni, un mesaj in sticla, dulciuri, bomboane, un CD cu artistul sau preferat, decoratiuni interioare.

Scorpion

Zodia Scorpion: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Scorpionul este o zodie destul de pretentioasa, care prefera cadourile scumpe, care sa ii stimuleze inteligenta. Nu ii plac lucrurile banale, care se gasesc prin toate magazinele asa ca, daca vrei sa il surprinzi, fa-i un cadou inedit, care sa arate ca ai umblat mult pentru a il gasi.

Citește și:

Idei de cadouri pentru zodia Scorpion: bilete la un concert in strainatate, bilete pentru o mini vacanta, un parfum foarte scump, un ceas, carti erotice, binoclu, microscop, o seara romantica la un restaurant intim, obiecte vechi, bijuterii scumpe, articole vestimentare.

Sagetator

Zodia Sagetator: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Sagetatorul este o zodie destul de ciudata atunci cand vine vorba de cadouri. Pentru el conteaza foarte mult gestul, insa si cadoul in sine joaca un rol foarte important. Sagetatorul este adeptul excursiilor si colectioneaza lucruri ciudate, destul de greu de gasit.

Idei de cadouri pentru zodia Sagetator: o vacanta in strainatate, obiecte care sa ii intregeasca micile colectii, obiecte de cult aduse din afara, carti in limbi straine, articole de calatorie, jocuri care sa ii solicite imaginatia, lampi, betisoare parfumate scumpe, invitatie la un restaurant cu specific, mesaje in sticla.

Citește și:

Capricorn

Zodia Capricorn: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Capricornul este o zodie conservatoare, care apreciaza cadourile potrivite stilului si personalitatii sale. Nu oferi niciodata un cadou ciudat unui Capricorn daca nu esti sigura ca nu il reprezinta. Asigura-te ca ii cumperi lucruri speciale, insa care sa i se potriveasca.

Idei de cadouri pentru zodia Capricorn: ceas de firma, articole de intretinere a parului, articole de alpinism, vacanta la munte, parfumuri scumpe, enciclopedii, sculpturi, betisoare parfumate, invitatie la un restaurant rustic, articole pentru birou, busola, casti audoi, cravata.

Varsator

Zodia Varsator: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Varsatorul este o zodie extrem de sensibila, care apreciaza fiecare gest frumos. Pentru el conteaza ca ti-ai amintit si ca ii demonstrezi ca joaca un rol important in viata ta. Original din fire, se simte atras de lucrurile inovatoare, haioase si nonconformiste.

Citește și:

Idei de articole pentru zodia Varsator: fotoliu cu un design ciudat, electrocasnice, costum de baie intr-o nuanta puternica, horoscop personal, carti de religie, cursuri de yoga, aparat de radio, atlas astronomic, articole de vestimentatie, bilete de calatorie in strainatate, bilet de avion, walkie – talkie.

Pesti

Zodia Pesti: Idei de cadouri pentru Pasti

Caracteristici: Zodia Pesti este o zodie care se multumeste cu orice. Pentru ea nu conteaza foarte mult ce contine cadoul, ci gestul tau si faptul ca ai vrut sa ii arati cat de mult conteaza pentru tine. Imaginatia este caracteristica lor principala, asa ca le poti cumpara cadouri ciudate, inspirate din viata lor.

Idei de cadouri pentru zodia Pesti: CD-uri cu artistul lor preferat, autograf cu cantaretul lor preferat, accesorii pentru telefon sau laptop, articole de pescuit, carti de poezi, carti de meditatie, bauturi fine, invitatie la un restaurant intim, articole pentru casa.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc