Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 7 zodii indiscrete

Curioase, viclene, mereu cu chef de barfa. Afla care sunt cele mai indiscrete zodii din horoscop!

Leu

Mandru si extravagant, nativul zodiei Leu este o persoana cu un caracter complex. Ii place intotdeauna sa castige si se entuziasmeaza repede. Asadar, de-ndata ce-si fixeaza o tinta, isi pune in joc toate armele pentru a iesi victorios. In general nu este genul de persoana barfitoare, dar nici discretia nu-l caracterizeaza. Curios din fire, trebuie sa fie intotdeauna la curent cu noutatile. Trebuie sa afle cine ii este cu adevarat prieten si cine ii poate deveni dusman.

Top 7 zodii indiscrete

Balanta

Nativii zodiei Balanta sunt idealisti si visatori. Traiesc intr-o lume a utopiilor si nu se acomodeaza intotdeauna cu perspectiva din realitate. Le place sa fie inconjurati de prieteni si dau dovada de generozitate. Sunt comunicativi si de cele mai multe ori ajung sa fie indiscreti fara sa ascunda intentii potrivnice. Dorind sa fie binevoitori, gata sa ofere un sfat bun, pot incalca usor limita intimitatii.

Citește și:

Scorpion

Nativul zodiei Scorpion este rezervat, nu foarte vorbaret. In ciuda aparentelor, reuseste sa isi ascunda foarte bine amotiile. Chiar daca nu recunoaste, este foarte curios si are grija intotdeauna sa descopere ce isi doreste. Abil si carismatic, reuseste cu usurinta sa castige increderea celor din jur. Poate sa fie indiscret fara sa deranjeze. Bineinteles, la nevoie va folosi informatiile obtinute pentru a se razbuna.

Top 7 zodii indiscrete

Varsator

Varsatorul este o persoana neconventionala si idealista care iubeste sa traiasca dupa propriile reguli. Este omul potrivit sa sparga gheata intr-o discutie si nu se va sfii sa puna cele mai incomode intrebari. Indiscret? Nici pe departe, va spune ca el este prieten cu toata lumea si apreciaza libertatea in exprimare. Pe langa indrazneala, sinceritatea este o alta calitate a nativului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc