Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii pline de fitze

Fetele sunt incapatanate, se razgandesc rapid si sunt greu de multumit. Da, fetele sunt pline de fite de toate felurile si toata lumea stie asta.

Balanta

Toane peste toane! Nu este de ajuns sa o rasfeti si sa o alinti; trebuie sa o impresionezi cu stil si pentru asta ai nevoie de bani…multi bani. Nu este vorba de materialism aici, nu...este vorba de faptul ca femeile Balante au gusturi scumpe si ghinionul partenerului este ca trebuie sa le multumeasca toate capriciile.

Scorpion

Acum avem parte de o personalitate exploziva. De ce? Daca nativa din zodia Scorpionului nu primeste ce vrea, va face un scandal plin de artificii si bubuieli. Pe ea nu o intereseaza cat de credibila si serioasa este scuza ta, daca nu a primit cadoul care il astepta cand il vroia va iesi urat! Femeia Scorpion stie exact ce vrea si cel mai important pentru ea este ca partenerul sa-i satisfaca dorintele.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Varsator

Nu este loc de indoiala: femeile din zodia Varsatorului sunt cele mai incapatanate din tot horoscopul. Iti este greu sa le intelegi gusturile sau dorintele si isi schimba hobby-urile constant. Ea va incerca sa obtina mereu lucrul la care viseaza chiar daca peste cateva zile nu il va mai folosi. Nu conteaza nimic daca pe moment vrea ceva, va face tot posibilul ca acel ceva sa fie al ei. Plina de toane, schimbatoare si mereu aeriana va face totul cum vrea ea pentru ca asta e cel mai bun mod de a rezolva problemele (dupa ea).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc