Astrologie: Horoscopul lunii mai

Astrologie: Horoscopul lunii mai

Vrei sa stii ce surprize te asteapta in luna mai? Citeste horoscopul lunii pentru toate zodiile si afla previziunile astrale pentru fiecare semn din horoscop.

Zodia Berbec in luna mai

Zodia Berbec in luna mai

Luna mai este o luna importanta pentru finantele persoanelor din zodia Berbec. Vei avea parte de foarte multe surprize placute si vei reusi sa iti imbunatatesti resursele financiare. Cu Jupiter in Taur, in aceasta luna iti poti crea oportunitati profitabile, care iti vor deschide foarte multe ferestre in viata. Vei fi incarcata de energie, asa ca incearca sa petreci cat mai mult timp in natura.

Zile norocoase pentru zodia Berbec: 1, 14, 23, 28.

Zodia Taur in luna mai

Zodia Taur in luna mai

Pentru Tauri, luna mai se anunta a fi o luna incarcata. Foarte multe schimbari se vor produce in aceasta perioada, iar cu Jupiter trecand prin prima casa, toate aceste schimbari iti vor pune multe lucruri in ordine. Viata ta se modifica in bine. Fie ca iti cauti un nou loc de munca sau vrei o marire de salariu, indrazneste sa faci ceea ce iti doresti. Pe plan sentimental totul este perfect.

Zile norocoase pentru zodia Taur: 5, 11, 24, 25.

Zodia Gemeni in luna mai

Zodia Gemeni in luna mai

Soarele straluceste in casa a 12 a, asa ca luna mai este o luna in care Gemenii isi vor face “curat” in viata. Esti o persoana diferita, schimbata, care stie ce isi doreste de la viata. Matura in gandire, vei avea foarte multe lucruri de analizat, probleme de rezolvat si raspunsuri de gasit. Vei aduce noul in viata ta, iar acest motiv iti va reda zambetul pe buze si iti va oferi schimbarea de care ai nevoie.

Zile norocoase pentru zodia Gemeni: 2, 9, 16, 29.

Zodia Rac in luna mai

Zodia Rac in luna mai

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri