Setari Cookie-uri

Horoscop sexual: Pozitia preferata in functie de zodie

Afla ce pozitie sexuala prefera partenerul tau in dormitor.

Capricorn

Pentru barbatii din zodia Capricorn sexul este o modalitate prin care demonstreaza ca ei sunt la putere si ca, indiferent de moment, reusesc sa detina controlul. Fiecare miscare pe care o fac este analizata amanuntit, in timp ce pozitiile sexuale sunt alese cu grija pentru a se potrivi momentului.

Pozitia potrivita acestei zodii este cea a misionarului (Capricornul nu este o zodie foarte sportiva si de aceea nu ii place sa faca miscare nici macar pe plan sexual).

Sursa Foto: Shutterstock.com

Varsator

Barbatii din zodia Varsator reprezinta adevarate enigme pentru partenere. Desi par firi liniste si calme, Varsatorii sunt adevarati experti pe plan sexual. Ei savureaza fiecare moment intim si fac tot posibilul sa isi multumeasca partenerii pe plan sexual, incercand sa fie cat mai spontani in alegerea momentelor.

Citește și:

Pozitia potrivita Varsatorului este cea a lenesului: barbatul sta intins pe spate in timp ce femeia se aseaza deasupra lui in pozitia ghemuit (cu fundul in zona bazinului barbatului), cu spatele la el, sprijinindu-se pe talpi.

Pesti

Barbatii din zodia Pesti sunt firi romantice si pasionale in timpul actului sexual. Pentru ei preludiul este arma secreta, facand din acesta un adevarat ritual de erotism. Le place sa isi priveasca si sa isi tina aproape partenera, de aceea aleg pozitiile in care se poate stabili contactul vizual sau cele in care pot tine femeia in brate.

Pozitia potrivita acestei zodii este misionarul sau lingurita: ambii parteneri stau intinsi pe o parte (barbatul in spatele femeii, tinand-o in brate pe aceasta), cu picioarele indoite.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc