Singura exceptie… prognoza vremii! Dar si la acest capitol exista sanse de a gresi. Cu toate acestea, de-a lungul vremii, in toate culturile, au existat incercari de a descifra misterele zilelor ce vor urma. Iata ce nu stiai despre cititul in palma, tarot sau horoscop.

Cititul in palma sau chiromantia este o practica extrem de veche. Pe peretii unor pesteri s-au descoperit desene cu palme datand din epoca de piatra, semn ca inca de pe atunci aceasta parte a corpului era considerata fascinanta. Acum 2500 de ani, Artistotel scria despre chromantie astfel: “Liniile nu sunt scrise in palma omului fara motiv. Ele exprima destinul si individualitatea umana.”

Bolile pot fi citite in palme. Invata cum sa faci asta si vei scapa de multe probleme

horoscop luna plinasursa foto: shutterstock.com

Se presupune ca practica a fost dusa de greci in intreaga lume, inclusiv in India unde a cunoscut o imensa popularitate. Dornici sa poata anticipa evenimentele, oamenii au inventat un sistem de descifrare a liniilor din palma. Astfel, cand se “citeste” in palma, se urmaresc liniile denumite: linia destinului, linia vietii, inimii sau linia capului. Fiecare din ele spune ceva despre personalitatea cuiva sau despre felul in care I se va desfasura viata. De exemplu, linia inimii arata daca cineva isi exteriorizeaza sau nu sentimentele, iar linia vietii arata cat de energica este o persoana. Alte semne din palma au simbolistica lor: mai multe puncte la rand semnaleaza o problema cu care acesta se confrunta in mod repetat, iar partatele sunt semne pozitive si reprezinta protectie.

Citeste restul articolului pe NoiFetele

Arta chiromantiei: destinul din palma

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: