Crezi in prezicerea viitorului? Tarot, horoscop si citit in palma

Crezi in prezicerea viitorului? Tarot, horoscop si citit in palma
Kudika
14 Iunie 2012

Stiintific, nu s-a dovedit ca exista vreo metoda de a afla ce se va intampla in viitor.

Singura exceptie… prognoza vremii! Dar si la acest capitol exista sanse de a gresi. Cu toate acestea, de-a lungul vremii, in toate culturile, au existat incercari de a descifra misterele zilelor ce vor urma. Iata ce nu stiai despre cititul in palma, tarot sau horoscop.

Cititul in palma sau chiromantia este o practica extrem de veche. Pe peretii unor pesteri s-au descoperit desene cu palme datand din epoca de piatra, semn ca inca de pe atunci aceasta parte a corpului era considerata fascinanta. Acum 2500 de ani, Artistotel scria despre chromantie astfel: “Liniile nu sunt scrise in palma omului fara motiv. Ele exprima destinul si individualitatea umana.”

horoscop luna plinasursa foto: shutterstock.com

Se presupune ca practica a fost dusa de greci in intreaga lume, inclusiv in India unde a cunoscut o imensa popularitate. Dornici sa poata anticipa evenimentele, oamenii au inventat un sistem de descifrare a liniilor din palma. Astfel, cand se “citeste” in palma, se urmaresc liniile denumite: linia destinului, linia vietii, inimii sau linia capului. Fiecare din ele spune ceva despre personalitatea cuiva sau despre felul in care I se va desfasura viata. De exemplu, linia inimii arata daca cineva isi exteriorizeaza sau nu sentimentele, iar linia vietii arata cat de energica este o persoana. Alte semne din palma au simbolistica lor: mai multe puncte la rand semnaleaza o problema cu care acesta se confrunta in mod repetat, iar partatele sunt semne pozitive si reprezinta protectie.

Citeste restul articolului pe NoiFetele

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri