Berbec: trei iubiri

Berbecul iubeste de trei ori in viata: prima data o face din curiozitate, a doua oara din interes, iar a treia oara pentru eternitate. Pentru persoanele din Berbec dragostea este o experienta unica, pe care o traiesc la intensitate maxima si de fiecare data diferit. Nativii din aceasta zodie sunt firi ciudate, care reusesc de fiecare data sa surprinda si sa socheze cu personalitatea lor.

Taur: o singura iubire

Persoanele nascute in zodia Taur sunt firi romantice, pasionale, foarte loiale si dedicate partenerului. Acestea se ataseaza destul de repede de o persoana, insa se indragostesc cu greu. Le este teama sa nu fie ranite si de aceea drumul este lung pana cand ajung sa se dedice partenerului. Ele iubesc o singura data, insa o fac din tot sufletul si cu toata inima.

Gemeni: trei iubiri

Gemenii sunt persoane dificile, romantice, insa foarte instabile cand vine vorba despre relatii. Pentru ele tentatiile sunt foarte mari si cu greu reusesc sa stea locului. Iubesc cu patima, se lasa purtate de val si se indragostesc destul de repede, insa cand vine vorba despre iubirea adevarata, putem spune ca o intalnesc doar de cateva ori in viata.

Rac: doua iubiri

Racul este o fire romantica, sensibila si foarte pasionala. Pentru persoanele nascute in aceasta zodie dragostea joaca un rol foarte important in viata lor deoarece simt ca sunt dependenti de iubire: adora sa fie in relatii, sa rasfete si sa fie rasfatate, sa aiba un partener alaturi care sa le sustina si sa le inteleaga. Pentru Raci, relatia nu inseamna doar iubire, ci si prietenie, incredere si responsabilitate.

Leu: nenumarate iubiri

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: