Setari Cookie-uri

Horoscop de vara: Ce vacanta ti se potriveste?

Stii ce vei face in aceasta vara?

Sursa foto: Shutterstock.com

Nativii din zodia Berbec sunt semne de foc si au nevoie de o multime de activitati pentru a ii ajuta sa scape de energia in exces. De cele mai multe ori Berbecii sunt firi dificile, care sunt atrase de lux si vacante scumpe. Ei prefera sa calatoreasca cu stil, in locuri exotice, destul de indepartate. Prefera avionul in locul vacantelor cu masina sau autocarul.

Vacanta ideala: in Republica Dominicana

Taur

Nativii din zodia Taur sunt condusi de Pamant. Familisti din fire, tind sa includa in vacanta intreg clanul, de la parinti pana la prieteni. Taurii adora vacantele in care calatoresc alaturi de grupuri mari si intotdeauna isi doresc sa aiba alaturi persoane din anturajul lor. Le plac vacantele planificate, all inclusive, in locuri linistite, in care se pot relaxa asa cum isi doresc.

Vacanta ideala: la Paris.

Citește și:

Gemeni

Zodia Gemeni este o zodie de aer. Asta inseamna ca persoanele nascute sub acest semn prefera confortul in detrimentul aventurii. De aceea intotdeauna vor alege o vacanta care include transport cu avionul. Gemenii adora vacantele in marile orase ale lumii deoarece le place sa se plimbe pe strazi, sa viziteze obiectivele turistice si sa descopere noi locuri interesante.

Vacanta ideala: la Madrid.

Rac

Fiind semne de apa, nativii din zodia Rac prefera sa plece in vacanta in statiunile de la mare sau de la ocean. Chiar si asa, Racii profita de oricare ocazie pe care o au pentru a evada din viata cotidiana: mare, munte, city break intr-o capitala europeana, cu cortul… nu conteaza atata timp cat este cu prietenii si se distreaza.

Vacanta ideala: pe o insula din Grecia.

Leu

Leii sunt guvernati de elementul foc. Le place la nebunie sa se urce in masina si sa mearga pe drumuri necunoscute. Destinatia nu conteaza, oriunde ar fi ei se vor distra de minune. Persoanele din zodia Leu sunt guvernate de Soare, de aceea Leii au tendinta de a prefera zonele calde: plaje insorite, mare sau ocean, deserturi fierbinti.

Citește și:

Vacanta ideala: pelerinaj prin India sau o calatorie cu jeep-ul prin Africa.

Fecioara

Sursa foto: Shutterstock.com

Nativii din zodia Fecioara sunt guvernati de elementul Pamant. De aceea ei au o problema cu vacantele care presupun deplasarea cu avionul. Fecioarele sunt atrase de lux si intotdeauna fac tot posibilul sa stranga cat mai multi bani inainte de a merge in vacanta pentru a isi putea permite toate poftele.

Vacanta ideala: in Londra.

Balanta

Nativii din zodia Balanta sunt pasionate de vacantele luxoase, gen croaziere romantice sau cazari in hoteluri de cinci stele. Pe langa confort si rasfat, acestora le plac si distractiile. Vacanta lor trebuie sa fie o combinatie perfecta de aventura si comoditate. Vacantele potrivite pentru ele sunt cele in orasele care nu dorm, gen Rio de Janeiro, Las Vegas, New York sau Tokyo.

Citește și:

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion adora sa calatoreasca. Le plac vacantele extravagante, in care aventura si distractia sunt pe primul loc. Scorpionii sunt tipul de persoane care prefera sa se plimbe in grupuri mari prin intreaga tara pe o motocicleta, cu un singur rucsac in spate si cativa bani doar pentru strictul necesar.

Vacanta ideala: la munte.

Sagetator

Sagetatorii sunt guvernati de elementul foc, acesta fiind cel care le ofera energia si buna dispozitie. Persoanele nascute sub semnul acestei zodii se adapteaza foarte repede la nou si de aceea se simt de fiecare confortabil in vacanta: le place sa incerce tot felul de experiente, sa descopere locuri noi si sa se bucure de toate acestea cu prietenii. Sunt genul de persoane care isi planifica singuri vacantele, fara a apela la agentiile de turism sau la ghizi.

Citește și:

Vacanta ideala: in Dubai.

Capricorn

Capricornii sunt semne de pamant. Asta inseamna ca nu le place schimbarea si nici vacantele obositoare. Ei prefera sa stea acasa, sa isi invite prietenii la ei si sa se bucure de o seara distractiva, insa linistita. Persoanele din Capricorn sunt pasionate de arta si de antichitati si urasc tarile exotice si orasele agitate.

Vacanta ideala: in tari precum Anglia, Italia, Franta sau Scotia.

Varsator

Sursa foto: Shutterstock.com

Nativii Varsator sunt guvernati de elementul aer. Le plac calatoriile care presupun deplasarea cu avionul. Ei prefera sa calatoreasca singuri, insa de cele mai multe ori ajung sa isi invite si prietenii. Persoanele din aceasta zodie adora sa mearga in locuri cat mai ciudate, in care aventura se impleteste cu eleganta si sofisticarea.

Vacanta ideala: New York

Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt guvernati de elementul apa, ceea ce inseamna ca vacantele potrivite pentru ei sunt cele care includ si cateva zile de plaja si distractie in apa. Le plac calatoriile cu barca, plimbarile cu canoe sau vacantele pe yacht. Pestii iubesc si vacantele petrecute in orasele care au o istorie in spate, precum Londra, Roma sau Atena.

Citește și:

Vacanta ideala: Venetia.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc