Setari Cookie-uri

Horoscop de vara: Ce vacanta ti se potriveste?

Stii ce vei face in aceasta vara?

Vacanta ideala: la Paris.

Gemeni

Zodia Gemeni este o zodie de aer. Asta inseamna ca persoanele nascute sub acest semn prefera confortul in detrimentul aventurii. De aceea intotdeauna vor alege o vacanta care include transport cu avionul. Gemenii adora vacantele in marile orase ale lumii deoarece le place sa se plimbe pe strazi, sa viziteze obiectivele turistice si sa descopere noi locuri interesante.

Vacanta ideala: la Madrid.

Rac

Fiind semne de apa, nativii din zodia Rac prefera sa plece in vacanta in statiunile de la mare sau de la ocean. Chiar si asa, Racii profita de oricare ocazie pe care o au pentru a evada din viata cotidiana: mare, munte, city break intr-o capitala europeana, cu cortul… nu conteaza atata timp cat este cu prietenii si se distreaza.

Vacanta ideala: pe o insula din Grecia.

Leu

Leii sunt guvernati de elementul foc. Le place la nebunie sa se urce in masina si sa mearga pe drumuri necunoscute. Destinatia nu conteaza, oriunde ar fi ei se vor distra de minune. Persoanele din zodia Leu sunt guvernate de Soare, de aceea Leii au tendinta de a prefera zonele calde: plaje insorite, mare sau ocean, deserturi fierbinti.

Citește și:

Vacanta ideala: pelerinaj prin India sau o calatorie cu jeep-ul prin Africa.

Fecioara

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc