Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce ti-a pregatit vara?

Descopera ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta vara.

Foto: Shutterstock

Numarul destinului 1

Vara este perioada perfecta din an in care te poti relaxa si iti poti incarca bateriile. Este timpul sa sarbatoresti ceea ce ai realizat pana acum, sa fii creativa si sa te bucuri de micile detalii ale vietii. Ia-ti o vacanta prelungita si fugi departe de nebunia orasului. Mergi la mare sau la munte si bucura-te de ceea ce iti ofera vara.

Numarul destinului 2

Chiar daca plaja si marea te asteapta, este important sa muncesti din greu in aceasta vara pentru a demonstra sefilor ca meriti sa fii pe postul ocupat. Vei fi nevoita sa faci ore suplimentare, sa te dedici planului profesional si sa acorzi o mare atentie tuturor sarcinilor care iti sunt inmanate. Spre sfarsitul verii vor aparea rezultatele mult asteptate si vei avea parte de o vacanta pe cinste.

Numarul destinului 3

In aceasta vara trebuie sa iei o pauza de la lumea care te inconjoara si de la rutina zilnica si sa iesi in lume, sa te avanti in necunoscut si sa iesi din zona ta de confort. Depaseste barierele daca vrei sa fii cu adevarat fericita. Vara este anotimpul perfect pentru calatorii si aventuri. Nu te limita la viata de zi cu zi, incearca sa gasesti lucruri noi, sa descoperi locuri diferite si sa iti faci noi prieteni.

Citește și:

Numarul destinului 4

Pentru tine vara inseamna angajamente. Vei avea o mare responsabilitate pe umeri, insa vei gasi ajutor in persoanele de langa tine. Astfel vei reusi sa depasesti momentele dificile si sa treci cu bine peste toate problemele. Incearca sa tii cont de sfaturile primite si, cel mai important, sa iti urmezi si inima. Multa energie va fi consumata pe plan sentimental, unde vor exista mici conflicte cu partenerul.

Numarul destinului 5

Vara 2012 este o vara linistita, in care vei avea posibilitatea sa te regasesti si sa iti redescoperi personalitatea. Vei avea suficient timp pentru a iti pune intrebarile care te macina, pentru a decide ce vrei sa faci si care este scopul tau in viata. Intuitia ta este mai clara decat este in orice alt moment al anului. Cu alte cuvinte, aceasta vara este vara in care acorzi atentie propriei persoane si incerci sa ignori tot ce este in jurul tau.

Citește și:

Numarul destinului 6

In aceasta vara se anunta multe schimbari pe plan profesional. Fa-ti curajul de a cere o marire de salariu sau, daca ai posibilitatea, incearca sa iti deschizi propria afacere. Sfarsitul lunii iulie este un moment bun pentru a face o modificare, care iti va schimba cu adevarat viata. Vei avea tendinta sa intri in conflict cu mai multe persoane care nu sunt de acord cu stilul tau de viata. Incearca sa ramai calma si sa iti pastrezi emotiile in echilibru deoarece ai o energie karmica destul de incarcata.

Numarul destinului 7

In aceasta vara va trebui sa te ghidezi numai dupa ce iti spune inima. Asculta-ti intuitia si urmeaza-ti visele. Vor fi unele momente in care va trebui sa infrunti trecutul. Incearca sa fii sincera cu tine si vei depasi momentele dificile. Inceputul lunii august se anunta a fi unul destul de promitator in ceea ce priveste viata sentimentala. Bucura-te de momentele frumoase si fii foarte atenta la deciziile pe care urmeaza sa le iei.

Citește și:

Numarul destinului 8

Pentru tine vara 2012 este o vara interesanta deoarece vine cu o serie de schimbari care iti vor da viata peste cap. Vor exista noi inceputuri, progrese dramatice si destul de multe modificari in ceea ce priveste viata personala. Stai concentrata pe ceea ce iti doresti, fii optimista si infrunta cu incredere viitorul. Mare atentie la propunerile primite in viata profesionala. Chiar daca unele suna foarte bine, multe dintre ele necesita riscuri mari, la care nu vei dori sa te expui.

Numarul destinului 9

In aceasta vara vei avea posibilitatea sa te redescoperi si sa te bucuri de ceea ce iti ofera viata. Vei avea destul de multe zile de odihna, in care vei putea reflecta asupra tuturor intamplarilor din viata ta si vei putea lua deciziile intelepte pentru viitor. Incearca sa fii sincera cu tine, sa afli ce vrei cu adevarat de la propria persoana si sa stii care sunt visele tale. Pe plan sentimental lucrurile merg excelent. Partenerul este alaturi de tine si te sustine in toate alegerile pe care le faci.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc