Setari Cookie-uri

Horoscop: Piatra magica a zodiei tale. Influente in horoscopul tau

Descopera care este piatra magica a zodiei tale si ce putere are asupra ta.

Foto: Shutterstock.com

Taur

Nativii nascuti sub semnul Taur sunt firi extrem de incapatanate, care fac tot posibilul pentru a se autodepasi. Niciodata nu cer ajutorul deoarece incearca sa se descurce de unii singuri. Taurii adora luxul si confortul, fiind persoane obsedate de succes.

Piatra magica pentru Taur: Smarald.

Smaraldul reprezinta: incapatanare, dragoste, armonie, putere.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt firi prietenoase, destul de nehotarate si uneori timide. Se pierd destul de repede in fata unei probleme si cer ajutorul prietenilor si familiei. Persoanele cu care interactioneaza joaca un rol destul de important in viata lor.

Piatra magica pentru Gemeni: Topaz.

Topazul reprezinta: eficienta, limpezime, putere, idealism.

Rac

Nativii din Rac sunt firi prietenoase, sincere si deschise. Familiste convinse, ar face orice pentru a isi ajuta persoanele importante din viata lor. Sunt destul de vorbarete si reusesc sa isi faca destul de repede noi prieteni.

Citește și:

Piatra magica pentru Rac: Perlele.

Perlele reprezinta: noroc, iubire, emotie, putere.

Leu

Firi incapatanate, dificile si orgolioase, persoanele din Leu stiu ce isi doresc de la viata. Pentru ele puterea reprezinta totul. Le place sa fie la conducere, sa dea ordine, sa domine si sa fie ascultate. Chiar daca la inceput par dure, in realitate sunt foarte prietenoase si afectuoase.

Piatra magica pentru Leu: Rubin.

Rubinul reprezinta: putere, forta, rege, vointa, intelepciune.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioara sunt persoane puternice, directe si inteligente. Perfectioniste din fire, le place sa aiba totul sub control. Le place sa fie intotdeauna cu un pas inaintea problemei si analizeaza fiecare solutie inainte de a lua o decizie finala.

Piatra magica pentru Fecioara: Peridot.

Peridotul reprezinta: intelegere, dragoste, prosperitate, sentimente.

Citește și:

Balanta

Persoanele din zodia Balanta sunt firi extrem de prietenoase. Ele au o relatie speciala cu toate persoanele cu care intra in contact. Le place sa vorbeasca foarte mult, sa dea sfaturi, sa povesteasca intamplari din viata lor si sa isi fac noi cunostinte.

Piatra magica pentru Balanta: Safir.

Safirul reprezinta: eleganta, rafinament, frumusete, stralucire.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt firi cu doua fete. Destul de posesive, le place ca toata lumea sa ii asculte si sa ii inteleaga. Au o viata destul de agitata, cu numeroase incertitudini. Chiar daca nu isi gasesc inca un loc al lor, traiesc la intensitate maxima fiecare clipa.

Piatra magica pentru Scorpion: Granate.

Granatele reprezinta: sexualitate, incredere, emotie, talent.

Sagetator

Nativii din zodia Sagetator sunt persoane langa care nu ai cum sa te plictisesti. Intotdeauna amuzati de ceea ce se intampla in jurul lor si foarte prietenosi, acestia reusesc foarte repede sa isi faca noi cunostinte si se integreaza imediat intr-un nou cerc de persoane.

Citește și:

Piatra magica pentru Sagetator: Opal.

Opalul reprezinta: aventura, distractie, iubire, fantezie.

Capricorn

Persoanele din zodia Capricorn sunt firi directe, posesive si destul de decisive. Le place sa stie ca detin controlul asupra situatiei si ca sunt intotdeauna cu un pas inaintea problemei. Sunt dominate de manie si mandrie si au destul de putini prieteni.

Piatra magica pentru Capricorn: Onix.

Onixul reprezinta: eleganta, putere, emotie.

Varsator

Persoanele din zodia Varsator sunt firi sensibile, prietenoase si foarte deschise la nou. Urasc singuratatea si de aceea fac tot posibilul sa fie inconjurate de familie si prieteni. Nativii Varsator sunt destul de sensibile si au o relatie foarte speciala cu oamenii din jurul lor.

Piatra magica pentru Varsator: Ametist.

Ametistul reprezinta: noroc, spiritualitate, fericire.

Citește și:

Pesti

Nativii Pesti sunt firi vesele, comunicative si foarte prietenoase. Se plictisesc destul de repede de viata lor si de aceea sunt intr-o continua cautare de noutati si lucruri care sa le starneasca curiozitatea. Amabile din fire, reusesc sa isi faca foarte repede noi prieteni.

Piatra magica pentru Pesti: Acvamarin.

Acvamarinul reprezinta: apa, caldura, culoare, iubire.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc