Afla cand te vei casatori in functie de zodia ta si cum te vei comporta in mariaj.

Berbec

Cuvinte cheie: incapatare, responsabilitate, maturitate, prietenie.

Astrele au fost destul de darnice pentru persoanele nascute in zodia Berbec. Destinul sentimental al acestora este destul de incarcat cu aventuri, flirturi si relatii de lunga durata. Nativii Berbec sunt intr-o continua cautare a sufletului pereche si fac tot posibilul sa il gaseasca cat mai repede. Ei se entuziasmeaza si isi pun sperante in fiecare relatie pe care o au.

Cand se vor casatori: in momentul in care vor inceta sa mai caute si vor intelege ca sufletul pereche este mai aproape decat credeau.

Partenerul potrivit: Sagetator, Gemeni, Balanta, Scorpion.

Foto: Shutterstock.com

Taur

Cuvinte cheie: prietenie, incapatanare, intelegere, sensibilitate, pasiune.

Persoanele nascute sub semnul Taur sunt firi sensibile, romantice si foarte prietenoase. Incapatanate din fire si foarte directe, stiu exact ce isi doresc de la partenerul alaturi de care isi vor petrece restul vietii. Destul de pretentioase, au nevoie ca viitorul lor sot sa aiba grija de ele, sa le rasfete, sa le inteleaga si, cel mai important, sa fie independent si sa stie ce isi doreste de la viata.

Cand se vor casatori: in momentul in care vor realiza ca sunt suficient de mature incat sa poata avea o familie.

Partenerul potrivit: Rac, Fecioara, Balanta, Pesti.

Gemeni

Cuvinte cheie: dragoste, adrenalina, pasiune, distractie, fericire.

Persoanele nascute sub semnul Gemeni sunt firi libertine, care adora sa isi traiasca viata la maxim. Rutina nu are ce cauta in casa lor, de aceea fac tot posibilul pentru a avea parte de adrenalina, distractie si aventura. Nativii din Gemeni urasc relatiile de lunga durata si refuza sa fie tinute captive. Ei considera ca menirea lor este sa imparta iubire in toate partile, sa isi faca multi prieteni si sa se bucure de tot ce le ofera viata.

Cand se vor casatori: in momentul in care vor ajunge sa iubeasca cu adevarat.

Partenerul potrivit: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: