Setari Cookie-uri

Horoscop: Cand se casatoreste fiecare zodie?

Descopera daca astrele sunt de partea ta!

Persoanele nascute sub semnul Leu sunt firi incapatanate care isi schimba foarte des planurile si visele. Pentru ele viata reprezinta bucurie, fericire si distractie. Nativii Leu iubesc sa fie in relatii, sa fie rasfatati si sa rasfete. Problema lor este ca asteapta sa primeasca dragoste inzecit din partea partenerilor si este obligatoriu ca ei sa fie intotdeauna pe primul plan.

Cand se vor casatori: in momentul in care vor ajunge sa inteleaga care este scopul lor in viata.

Partenerul potrivit: Berbec, Sagetator, Capricorn, Balanta.


Fecioara

Cuvinte cheie: dragoste, familie, iubire, afectiune, suferinta.

Persoanele nascute sub semnul Fecioara sunt firi prietenoase si vorbarete, care reusesc sa isi faca foarte repede noi cunostinte. Pentru ele dragostea este o necesitate fara de care nu pot trai. De aceea trebuie sa fie tot timpul in relatii, indiferent daca sunt fericite sau nu. Greseala lor este faptul ca reusesc sa gaseasca un suflet pereche in fiecare partener si se agata de fiecare strop de fericire care le infrumuseteaza ziua.

Citește și:

Cand se vor casatori: in momentul in care vor intalni adevaratul suflet pereche, acela care va fi pe viata.

Partenerul potrivit: Taur, Capricorn, Berbec, Scorpion, Pesti.

Balanta

Cuvinte cheie: distractie, amabilitate, sinceritate, prietenie, inteligenta.

Persoanele nascute sub semnul Balanta sunt firi dinamice, prietenoase si foarte amabile. Romantice si sensibile, pentru ele dragostea reprezinta un angajament, o legatura puternica, de durata, care poate depasi chiar si cele mai dificile momente ale vietii. Nativii din Balanta adora sa fie in relatii, sa fie rasfatati, sa iubeasca si sa se dedice partenerului. Scopul lor in viata este acela de a isi face sufletul pereche fericit.

Cand se vor casatori: in momentul in care vor intelege ca dragostea inseamna mult mai mult decat rasfat si incredere. Dragostea inseamna responsabilitate, angajament si compromis.

Citește și:

Partenerul potrivit: Berbec, Sagetator, Gemeni, Balanta.

Scorpion

Cuvinte cheie: distractie, aventura, iubire, naivitate.

Persoanele nascute sub semnul Scorpion sunt firi energice, distractive si foarte ambitioase. Posesive si imature, simt nevoia sa stie ca ele sunt cele care detin controlul intr-o relatie si ca totul decurge conform planurilor gandite de ele. Nativii Scorpion se plictisesc destul de repede, asa ca partenerul are sarcina ca de fiecare data sa vina cu ceva nou si distractiv.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc